Kenrau Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: Pepe Wymiary: Na forum Kolorystyka: Obojętnie Napis/y: Kenrau Inne uwagi: Nie pepe pan dziobak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Pepe - portugalski piłkarz pochodzenia brazylijskiego, występujący na pozycji obrońcy. Obecnie jest zawodnikiem FC Porto. Nie musisz dziękować xD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Nie chodziło o tego -_- chodzi mi o tego pepe Edytowane 18 Lutego 2021 przez Kenrau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Rozumiem jutro będę miał czas to ogarnę i zrobię @ Kenrau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 PEPE TO KOZAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Taki prosty gif ode mnie :v DOWNLOAD -> KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Do zamknięcia ale nie mogę ustawić gifa bo za dużo waży Dziękuję za prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi