Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołanie

Udostępnij

kesqe

Rekomendowane odpowiedzi

Powód został wyraźnie podany, przyznałeś się że dostałeś wcześniej perma na innym koncie za rzekome cheaty, więc w takiej sytuacji powinienem zbanować Cię za multikonto, właśnie tak jak to zrobiłem. Czy miałeś cheaty nie wiem, nie ja dałem ci tego bana, więc według mnie powinieneś napisać odwołanie od bana na tamtym koncie, a nie na tym.

• Lubię to! 1

A więc tak, oglądając Cię na serwerze było widać, ze masz wiedze i jakieś tam umiejętności, ale tez było widać takie dziwne ruchy celownikiem, dziwne wychylanie i informacje niewiadomo skąd, jakbyś dostawał info od enemy lub cheatował. Oglądałem demko z godziny 13:42 - 14:30 i już od samego początku mozna było zauwazyc dziwne akcje:

Runda 3: Facet stoi na drewnie, zadne odgłosy ani inne dźwięki, masz wywalone w cały bs i inne miejscówki, ale wychodzisz na niego na pewniaka +do tego później dajesz info, ze typ jest pod drewnem, bo sie palił mimo, ze molo się skończyło i go nie słyszałeś
Runda 8: Co runde w pałacach leciałeś od razu na pełnej do lewej strony, w tej rundzie gdy stał typ wcelowany to akurat się wcelowałeś a nie słyszałeś ze wskakiwał na drewno ani zadnych kroków
Runda 12: Pref w pałacu i frag w jungli mówią same za siebie
Runda 19: Mierzysz na typa który wychyla na standardzie w strone drewna, celownik przeskakuje na drugiego typa, który wychodzi z drugiej strony standardu +do tego typ pod drewnem przepuszcza wszystkich terrorystów, ale ty jako jedyny lecisz pod drewno na pewniaka po fraga

Jeśli to nie wystarczy to posiedze dłużej i poszukam więcej, bo jestem pewny, ze duzo dziwnych/odpalonych akcji się znajdzie. Obejrzałem tylko kilka rund z jednego demka, a zostały jeszcze 3-4 demka do sprawdzenia. Jeśli trzeba będzie je sprawdzić to poszukam i wkleje więcej twoich highlightów.

Edytowane przez FL3RM4N
Spacje się przesunęły

Jakby to co rozpisał @ FL3RM4N nie wystarczyło to tu ode mnie kilka ciekawych akcji. 
https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210218-151226-534459239-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1605.zip 
31:50 - bh
33:23 - ciekawy prefire
34:12 - idealny strzał przez boxa
35:10 - wh + późniejszy strzał też ciekawy
36:13 - bh
36:30 do 36:44 - wh
36:55 - skąd to info, że 3 b? 
39:49 - bh
Ogólnie to tych akcji jest po prostu za dużo żeby wszystkie rozpisywać dlatego napisałem tylko kilka z nich, które najbardziej zapamiętałem. Jeśli to nie wystarczy to rozpisze od początku do końca wszystkie 3 demka.

• Lubię to! 1

14 godzin temu, FL3RM4N napisał:

A więc tak, oglądając Cię na serwerze było widać, ze masz wiedze i jakieś tam umiejętności, ale tez było widać takie dziwne ruchy celownikiem, dziwne wychylanie i informacje niewiadomo skąd, jakbyś dostawał info od enemy lub cheatował. Oglądałem demko z godziny 13:42 - 14:30 i już od samego początku mozna było zauwazyc dziwne akcje:

Runda 3: Facet stoi na drewnie, zadne odgłosy ani inne dźwięki, masz wywalone w cały bs i inne miejscówki, ale wychodzisz na niego na pewniaka +do tego później dajesz info, ze typ jest pod drewnem, bo sie palił mimo, ze molo się skończyło i go nie słyszałeś
Runda 8: Co runde w pałacach leciałeś od razu na pełnej do lewej strony, w tej rundzie gdy stał typ wcelowany to akurat się wcelowałeś a nie słyszałeś ze wskakiwał na drewno ani zadnych kroków
Runda 12: Pref w pałacu i frag w jungli mówią same za siebie
Runda 19: Mierzysz na typa który wychyla na standardzie w strone drewna, celownik przeskakuje na drugiego typa, który wychodzi z drugiej strony standardu +do tego typ pod drewnem przepuszcza wszystkich terrorystów, ale ty jako jedyny lecisz pod drewno na pewniaka po fraga

Jeśli to nie wystarczy to posiedze dłużej i poszukam więcej, bo jestem pewny, ze duzo dziwnych/odpalonych akcji się znajdzie. Obejrzałem tylko kilka rund z jednego demka, a zostały jeszcze 3-4 demka do sprawdzenia. Jeśli trzeba będzie je sprawdzić to poszukam i wkleje więcej twoich highlightów.

Daj link do demka bo zdecydowanie nie chodzi o to demko które rozpisał @ SZAJNniżej

12 godzin temu, SZAJN napisał:

Jakby to co rozpisał @ FL3RM4N nie wystarczyło to tu ode mnie kilka ciekawych akcji. 
https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210218-151226-534459239-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1605.zip 
31:50 - bh
33:23 - ciekawy prefire
34:12 - idealny strzał przez boxa
35:10 - wh + późniejszy strzał też ciekawy
36:13 - bh
36:30 do 36:44 - wh
36:55 - skąd to info, że 3 b? 
39:49 - bh
Ogólnie to tych akcji jest po prostu za dużo żeby wszystkie rozpisywać dlatego napisałem tylko kilka z nich, które najbardziej zapamiętałem. Jeśli to nie wystarczy to rozpisze od początku do końca wszystkie 3 demka.

31:50 - Co w tym takiego bo nie rozumiem? Zrobiłem dwa skoki idealnie w timing, możesz zobaczyć że cały czas robię vent jumpy przez wszystkie demka z różnymi rezultatami, raz mi wchodzi a raz nie
33:23 - Gdyby to był prefire to bym go trafił, chociaż możliwe że to był prefire, tak samo po stronie terro jak biegne na mida to daje prefire w lewą stronę okna
34:12 - Jeśli ten strzał był tak "idealny" to dlaczego nikogo nie trafił i wleciał pomiędzy dwoma osobami?
35:10 - Nie wiem gdzie Ty tu widzisz wh skoro typ mówi że dwóch pałace biegnie to się wcelowałem, poza tym robię dokładnie to samo w praktycznie każdej rundzie, po strzale zmiana pozycji i wcelowanie w inną. Późniejszy strzał wygląda jak wygląda dlatego że demko jest 16-tick, trochę śmiechawka że tak spora serwerownia nadal ma demka 16-tickowe xD
36:13 - Vent jump z jednym skokiem idealnie w timing, nic spektakularnego
36:30 do 36:44 - Zauważ że po pierwszym strzale nie ruszałem nawet celownikiem i po prostu dałem prefire, poza tym tak jak wcześniej mówiłem, po wcelowaniu sie w oknie na mida cofam od razu wcelowywując się w pałac, możesz też zauważyć że przy braku peeka odpuściłem bo chciałem wrócić na mida do connecta ale poleciał granat więc wcelowałem się z powrotem.
36:55 - Info stąd że teammate dostał czape dosłownie przed moim infem a przed śmiercią widział trzech (których ja widzę na radarze bo in ich widzi heloł?)
39:49 - Czepiasz się w tym momencie najgłupszych rzeczy, 3 razy próbowałem zrobić vent jump który mi ani razu nie siadł, dopiero wyszedł za 4 + chciałem zrobić bh do undera które w ogóle nie siadło xD

Nadal trochę śmiechawka że macie demka 16-tick na których nie można odróżnić aimlocka od flicka generalnie

Jak kesqe wychyla jakąś pozycje to celownik ma gdzieś indziej po czym zauważa wroga i peekuje jeszcze raz na niego i ma dobrze ustawiony celownik, po paru strzałach trafia jest to normalne jak przeciwnicy stoją w miejscu.

Ogólnie skillowo zagrane wszystko, dobry movment + crosshair placement 

Czysty 

UB.

Jak będzie potwierdzone że ma perma na drugim koncie to @ Drixsam to wyjaśni

@ Moderator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności