hobbit Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/VerifiedPremiumAccount/ Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Miczumiły Opis sytuacji: gram na serwerze po śmierci chciałem kliknąć w aby polatać na spekcie po mapie ale neichcąco kliknąłem q pod tym przyciskiem mam binda na fk kliknąłem to tylko raz i nikt sie nie czepiał ani nic, po tej sytuajci odbindowałem ten klawisz aby więcej to się nie powtórzyło. Runde po dostaje bana 15 minut SPAM FK miczu robi sobie żarty i nie reaguje na !zgloś czy u@ chyba że napisze to czups lub lewy nie jest to 1 taka sytuacja. Z tego powinny być konsekwencje bo on daje sobie bany tak o Nie powinno być banów za takie pierdoły i jest to zwykłe czepianie sie i faworyzowanie bo gdy lewy by to zrobił to miczu by palcem nie kiwnął XD Serwer: jb 1 Data i godzina zdarzenia: 19:41 Dowody: demko z mapy ba_jail_soar_b5 Edytowane 17 Lutego 2021 przez hobbit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 No ogólnie wpisałś bezpodstawne fk na poprzedniej mapie, na mapie którą podałeś również wpisałeś po czym ci powiedziałem że jeszcze raz wpiszesz bezpodstawnie i dostaniesz bana No i ogl "§5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Nadużywasz tego punktu a sytuacja o której napisałeś nigdy nie istniała bo nie pisałem fk na poprzedniej mapie XDDD nie kłam Robisz to tylko po to aby dać mi bana i nabić commsy o byle gówno bo chcesz mnie wykurzyć. Edytowane 17 Lutego 2021 przez hobbit 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy." - z tego co pamiętam, demko nie zapisuje takich rzeczy. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi