Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga i odwołanie

Udostępnij

hobbit

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/VerifiedPremiumAccount/

Link do steam oskarżonego: -

Nick oskarżonego: Miczumiły
Opis sytuacji: gram na serwerze po śmierci chciałem kliknąć w aby polatać na spekcie po mapie ale neichcąco kliknąłem q pod tym przyciskiem mam binda na fk kliknąłem to tylko raz i nikt sie nie czepiał ani nic, po tej sytuajci odbindowałem ten klawisz aby więcej to się nie powtórzyło. Runde po dostaje bana 15 minut SPAM FK miczu robi sobie żarty i nie reaguje na !zgloś czy u@ chyba że napisze to czups lub lewy nie jest to 1 taka sytuacja. Z tego powinny być konsekwencje bo on daje sobie bany tak o 

Nie powinno być banów za takie pierdoły i jest to zwykłe czepianie sie i faworyzowanie bo gdy lewy by to zrobił to miczu by palcem nie kiwnął XD
Serwer: jb 1

Data i godzina zdarzenia: 19:41
Dowody: demko z mapy ba_jail_soar_b5

Edytowane przez hobbit
  • Smutne. 1

No ogólnie wpisałś bezpodstawne fk na poprzedniej mapie, na mapie którą podałeś również wpisałeś po czym ci powiedziałem że jeszcze raz wpiszesz bezpodstawnie i dostaniesz bana :/ 

No i ogl "§5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy."

• Haha! 1

Nadużywasz tego punktu a sytuacja o której napisałeś nigdy nie istniała bo nie pisałem fk na poprzedniej mapie

XDDD nie kłam 

Robisz to tylko po to aby dać mi bana i nabić commsy o byle gówno bo chcesz mnie wykurzyć. :D

Edytowane przez hobbit
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności