Skocz do zawartości

[Przyjęte]Mighty_Deagle, Only mirage, ban za nic

Udostępnij

Mighty_Deagle

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Mighty_Deagle
Nick admina: bialy_

Długość bana: perm
Data i godzina: 2021-02-17 13:19

Serwer:  [PL] ★ArenaSkilla★ Only Mirage [TR128][NoPrime]•!ws !knif

Powód bana: cheaty? sam chciałbym wiedzieć
Mapa: de_mirage

Dzisiaj po zagraniu kilku rund w CT na OnlyMirage dostałem bana od admina bialy_ za nic z podpisem "czitujesz". Macie chyba GoTV? Nie miałem, żadnej podejrzanej akcji, ktoś napisał na czacie "ale odpalony" i dostałem bana po kilku sekundach jak zabiłem 2 typów na rampie (normalne wychylenie i strzały). Admin raczej na pewno nawet mnie nie spectował, bo nie miałem nic podejrzanego. Grałem normalnie dając i słuchając info. 

Edytowane przez Mighty_Deagle

Nie mogę już edytowac :(

Wasze demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210217-131453-1790045267-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1406.zip

Oglądałem demko. 3 rundy i ban. Gracz z nickiem "Smurf" mógł twiedzić, że zabijam ze smoke (i się wkurzyć, zabiłem go 2 rundy z rzędu), ale na demku dobrze widać, że to nie prawda.

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210217-131453-1790045267-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1406.zip

Przyznaję, że oceniłem go po jednej akcji(4:34) co mogło być błędne, (wiem, powinienem pooglądać go trochę dłużej i banować dopiero gdyby było kilka podejrzanych akcji) jednak wydawało mi się że celownik przeskoczył na głowę przeciwnika tak, jakby miał aimbota. Ban mógł być niesłuszny, jeśli był to przyznaję że była to moja wina, ponieważ źle oceniłem sytuację.

• Lubię to! 1

Chodzi o te 2 kille na rampie, gdzie celownik miałem sporo niżej niż głowa przeciwnika (to było pod koniec spraya, jedna z ostatnich kul w magazynku).
Z mojego punktu widzenia to wyglądało tak: 
Ja wskakuję do pałacu jak mam dobrego spawna (co widać we wcześniejszych rundach), ale tym razem, niestety nie wyszedł mi skok na action, więc rzucam molly na pałac i sprawdzam rampę, gdzie właśnie kończy się palić molly.
- zobaczyłem jego pierwszego i zaczęliśmy się strzelać
- potem wychylił typ, który był na blisko, to przeciągnąlem na niego (w tym czasie ten pierwszy się schował)
- zabijam typa na blisko (w ciało)
- koleś głeboko w rampie wychylił jeszcze raz pakując się prosto na kulkę w głowę (bo ja kontynuowałem spray, w końcu widziałem dwóch)
Na demku nie widziałem przeskoku na głowę przy oglądaniu 25% szybkości. Chociaż celownik był sporo niżej, ale to koniec długiego spraya.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności