jakisnolnejm Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Nick: (Szefman arenaskilla.pl) Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (gram duzo na serwerze a chłopy w administracji na dr widac ze nie ogarny) Doświadczenie w adminowaniu: (średnie mialem tam pare adminów.) Jak długo gram w CS:GO?:troche gram narazie na serwier 200 h mam zrobinę W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:15 dl 20 od 22 do 3 coś koło tego Link GT: (https://www.gametracker.com/player/[FND] Szefman ArenaSkilla.pl/185.73.228.158:30004/) Znajomość SM: (Mam trochę w tym znajomości ) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak) Mutacja głosu: (/Nie w trakcie jestem ) Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Zły dział, brak linku do steama. Napisz podanie za tydzień. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi