Pawelek Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) STEAM Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) KOPEK Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kopek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Lewy robi specjalne 3 fk po stronie tt (nie przeprasza i nikt mu nie wybacza, jest arogancki) po czym nie dostaje bana, bo jego kolega stwierdza, że wystarczy upomnienie, jak każdy inny by dostał instant bana. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: +/- 19:40 09.02.2021 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko mapy jb_snow_v2 +/- 19:40 Edytowane 9 Lutego 2021 przez Pawel Czas musiałem dodać! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Była zabawa za te freekille także zostały odpracowane + @ SK4N3R widzial całą sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Nie były to specjalne freekile misklikiem włączyłem nie tą zabawe bo byłem w locie, nie podszedłem i nie zabiłem was z premedytacją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Zabawa była po tych freekillach do odrzucenia Edytowane 13 Lutego 2021 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi