mistrzunio5 262 Napisano 9 Lutego Nick: king ™ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Toksycznosc graczy i ciagle naruszanie regulaminu drazni i nie chce sie zabardzo grac , i chcialbym temu zapobiedz , wiem ze moja aktywnosc nie jest idealna ale na tyle i ile pozwala mi czas gry tyle staram sie poswiecic czasu na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: Na AS byly adm :jb1 przez okres ok 3 miesiecy , mirage , rt3 a na innej sieci DR Jak długo gram w CS:GO?: Na all kontach mam ponad 5k godzin w cska (5-6 lat) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zazwyczaj sa to godziny po poludniowe chodz czasami zagram pomiedzy lekcjami Link GT: Spoiler https://www.gametracker.com/player/king ™/185.30.124.110:30016/ mam tylko obecny Znajomość SM: 4/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kinderking4/Mikrofon: tak Mutacja: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kopek 546 Napisano 9 Lutego Jestem Na TAK +wiek +/- zachowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 343 Napisano 9 Lutego Tak +wiek +/- aktywność + brak adminów 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hvbert 64 Napisano 9 Lutego Na Tak +Mistrz - Aktywność + Mutacja + Brak ADM 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mondej 336 Napisano 9 Lutego Na tak + Brak adminów - Zachowanie Proponuję okres próbny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcuch 579 Napisano 10 Lutego Na tak +wiek +aktywność +sm +brak adminów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepcio 129 Napisano 10 Lutego na tak +wiek +doświadczenie +mało adminów +/- aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikus 192 Napisano 10 Lutego na tak +malo adminow +wiek +doswiadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 893 Napisano 10 Lutego Tak +Doświadczenie +Brak Adminów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzy 126 Napisano 10 Lutego Na tak +wiek +doświadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafari 213 Napisano 10 Lutego (edytowane) nie - dengu na jb za odpierdzielanie maniany - zachowanie +wiek @mistrzunio5 Edytowane 10 Lutego przez Rastafari 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bincior 247 Napisano 10 Lutego tak +doświadczenie -aktywność +mało adminów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 1867 Napisano 10 Lutego Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach