bialy_ Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Nick: bialy_ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jest dosyć mało adminów, często grają cheaterzy, jestem aktywny i myślę że mógłbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na innym serwerze, umiem posługiwać się większością komend sourcemod wykraczającymi poza sm_admin. Jak długo gram w CS:GO?: od 2018 roku (około 2k godzin) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/bialy_/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198872304777/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 na tak +aktywnosc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 cheaterow to zostaw act tak wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Nie -ostatnio płakał na serwerze, że mu dałem na nie pod podaniem jak i Za to, że mam 650h w csie a mam admina. Nawet do wieku się przyczepił, że niby 15 to za mało -zachowanie na serwerze +aktywność +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Na Tak +aktywność +wiek +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Nie -z tego co kojarzę twoje zachowanie na serwerze jest średnie, dużo wyzywasz, ogólnie nieodpowiednie na admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 nie - wyzywasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 TAK -pomoc potrzebna -godziny masz -wiek +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiadereczko Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 tak +aktywnosc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 dam Ci szansę, okres próbny calutki miesiąc Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi