rajek1908 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Miczu Opis sytuacji: Zabijam micza za to że, posiadał broń oraz że się spóźnił z pozycją buntu a on się respi bez zgody i bez żadnej informacji że, się respi Serwer: JailBreak #1 Data i godzina zdarzenia: 17:25 Dowody: demo z jb_summer_xmas_v1 2 runda początek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Stałem nieruchomo, ponieważ przeglądałem forum na przeglądarce steam. Po wyjściu z nakładki steam zauważyłem że mam broń(w międzyczasie usłyszałem polecenie pozycja buntu) udałem się w tył celi po czym wyrzuciłem broń. No i ogólnie po głosie rajka słychać jak specjalnie chce mnie zabić. Zanim bd demko to i tak dostaniesz ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 6 a. Więzień nie może zostać zabity za drobne opóźnienia. odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi