djpikoo Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 na ten moment tak na okres probny -/= zachownaie + katywnposc +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Na tak brakuje kogoś do zmiany +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimik Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jestem na Tak + Wiek + doświadczenie + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3tka Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jestem na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 +wiek +/- zachowanie +sm Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Na nie dalej niezbyt fajnie sie zachowujesz D : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Na tak +ogar +staż - jest z Podlasia 😞 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Aktywny Sm Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kubik_ Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywnosc +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi