Sloniu Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Nick: Słoniu Wiek: 29 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Lubię gdy na serwerze jest miła i przyjazna atmosfera.Wykonuje swoje obowiązki na 100%. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już tu kiedyś admina Jak długo gram : 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: mogę wbić o każdej porze Link GT: https://www.gametracker.com/player/Słoniu/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198875482740/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado1995 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na Tak! Mutacja: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +mutacja nie wiem co z zachowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Na Tak +wiek +aktywność +SM +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Niestety jestem zmuszony dać na nie dlatego że jesteś trochę nieogarnięty pomimo twojego wieku i dobrej skali SourceMod'a o mało nie wyrwałeś Warna na własnej skardze. - Ból dupy że mu dałem na nie - Grasz to od grudnia - Na 29 lat jakoś się nie zachowujesz - Świetny argument dlaczego powinieneś mieć admina Zobaczymy jakie obowiązki będziesz pełnił w roli admina jak go w ogóle dostaniesz 3x Nie dziękuję 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 NA TAK +mutacja +miał tu już admina DOMINO daj mu tego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Na Tak +wiek +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 na tak +sm +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 +wiek +sm +-zachowanie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Jestem na tak +wiek +sm +aktywność nie wiem jak zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 tak + sm + doświadczenie - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Tak -wiek -sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYGRYS Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Tak -wiek -sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 No nie wiem +Wiek +Sm - ŚPISOK (no to dużo zmienia) Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Ten śpisok mnie przekonał Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi