Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admineczka

Udostępnij

Studziak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Prawnik Studziak
Nick oskarżonego:Mr.Black
Opis sytuacji:Mr.Black (warden) daje pozycje buntu po czym daje totalny bezruch do odwołania. My (tt) byliśmy na jakimś torze czy coś w tym stylu.Warden powiedział żebyśmy wyszli no to połowa osób wyszła, a więc dobrze że warden i ct ich zabili. Następnie jakaś osoba pyta się wardena o polecenia i co mają teraz. Warden powiedział że pozycje buntu,a pozycji buntu się nie odwołuje czyli powinniśmy wyjść z tego pomieszczenia, czyli kłamał w celu poleceń (może dał kolejną pozycje buntu i nie dosłyszałem ). Powiedziałem do wardena że myli polecenia a pozycja buntu nie jest do odwołania czyli mieliśmy niby wyjść,a potem ..... no właśnie nic i możemy robić co chcemy. Po upomnieniu Wardena odpowiedział mi że niby nadużywam mikrofon i przeszkadzam w prowadzeniu i że jak jeszcze raz się odezwę to dostanę muta. Wtedy niektóre osoby pisały znaki zapytania że dlaczego mam dostać muta jeśli tylko uświadomiłem wardena że robi źle, po czym warden ginie. Powiedziałem mu że tylko go uświadamiam a on dał mi muta, po czym mówił że mam pisać skargę, która niby zostanie rozpatrzona negatywnie.

Serwer: JB
Dowody:demo mapa:jb jong final godzina ok. 21:30    mogą to potwierdzić @ MefisToi @Mroku

• Smutne. 1

Po 1 dałem pozycje buntu i odwołałem ją po czym dałem totalny bezruch do odwołania więc w niczym nie skłamałem.Po 2 nikt nie powiedział że macie z tam tad wyjsc tym bardziej po totalnym bezruchu do odwołania. Po 2 nadużywałeś mikrofonu nagannie przy czym przeszkadzałeś w prowadzeniu mut jest słuszny dałem nawet ci na początku ostrzeżenie po czym dalej się odezwałeś.Pozycje buntu moge odwołać nawet jeśli nie jest do odwołania, ważne że było kolejne polecenie. Stwierdziłem że będzie pozytywnie rozpatrzona bo według mnie mut słuszny. Pozdrawiam 

• Smutne. 1

1 minutę temu, mrblack napisał:

Po 1 dałem pozycje buntu i odwołałem ją po czym dałem totalny bezruch do odwołania więc w niczym nie skłamałem.Po 2 nikt nie powiedział że macie z tam tad wyjsc tym bardziej po totalnym bezruchu do odwołania. Po 2 nadużywałeś mikrofonu nagannie przy czym przeszkadzałeś w prowadzeniu mut jest słuszny dałem nawet ci na początku ostrzeżenie po czym dalej się odezwałeś.Pozycje buntu moge odwołać nawet jeśli nie jest do odwołania, ważne że było kolejne polecenie. Stwierdziłem że będzie pozytywnie rozpatrzona bo według mnie mut słuszny. Pozdrawiam 

Nikomu nie przeszkadzałem, gdy mówiłeś nie przerywałem ci. Bardziej może przeszkadzałem @ Michuniż tobie 

• Haha! 1

3 minuty temu, mrblack napisał:

Pozycja buntu nie jest do odwołania :)

• Smutne. 1
  • Haha! 2
Spam!

Przez Dank,

Teraz, mrblack napisał:

Ale za samo naduzywanie mikrofonu bez mutacji jest mut powinieneś o tym wiedziec wchodzac na serwer akceptujesz regulamin a co do cb mroku moge odwolac cos co nie jest do odwolania 

BRAWO!!! Jeszcze może ci poklaskać. Nienadużywałem mikrofonu tylko cię upomniałem 1raz a potem się zapytałem za co mam dostać mute. Znam regulamin chyba w przeciwieństwie do ciebie jeśli mówisz że mikro po mutacji

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Czytanie ze zrozumieniem, moge zrozumieć że nie umiesz czytać w tym wieku ze zrozumieniem ale w regulaminie wyraznie jest napisane 1. Zakaz nadmiernego rozmawiania bez mutacji. Dla mnie to było nadmierne rozmawianie bez mutacji. Po za tym nikt nie potrzebował twojego zwracania uwagi tym bardziej adminowi. Już nie pamiętasz jak jeszcze dałem ci ostrzeżenie a ty sie odezwałeś po raz kolejny hm? 

1 godzinę temu, MefisTo napisał:

Szczerze to powiedział coś studziak i go upomniales potem usłyszałem tylko jakaś literkę nic więcej a ty mówisz że dostaje muta. Szanujmy się ? na tym serwerze nie ma mikra po mutacji tylko  nadmierne   nadużywanie.

No nie do końca litera, ale ostrzeżenie jak i nadużywanie było. Wszystko z mojej strony było zgodnie z regulaminem . Możliwe że zaistniała sytuacja miała miejsce dlatego że każdy może inaczej interpretować znaczenie słowa „nadużywanie” ale i tak dałem mu tylko muta na 30 minut nie musiałem nawet mu dawać tego ostrzeżenia staram się nie dawać odrazu banów mutów i gagów  bo moim obowiązkiem nie jest dawanie ostrzeżeń przy ukaraniu krótszym niż 3 h więc to moja dobra wola ale zobaczymy co na to ub team i wyższe rangi @ SK4N3R

Edytowane przez mrblack

Ogólnie to Mr.Black najpierw dał pozycję buntu, ale po chwili ogarnął, że nie ma buntownika, więc dał totalny bezruch do odwołania. I mute słuszny, bo jeszcze zanim zostałeś zabity to Mr.Black musiał cię uciszać, a potem również przeszkadzałeś, a nie masz dodatkowo uprawnień do upominania adminów. Dodatkowo proszę o zmutowanie @ MefisTo na 120 minut za przeszkadzanie w prowadzeniu/nadużywanie.

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności