rajek1908 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 ink do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: @ naiz Opis sytuacji: wiśnia cały czas wyzywa osoby na czacie lub głosowo albo gada bez sensu on dostaje chyba z 2 lub 3 ostrzeżenia od naiza a ja nie dostaje żadnego i za 1 zdanie dostaje gaga na 90 Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 12:15 21-02-05 Dowody: jb_dust_v50 od 2 albo 3 rundy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 naucz się różnicy pomiędzy wyzywaniem rodziny, a małą obrazą. jak będą bany za pierwszą lepszą obrazę, to będzie źle, jak nie będzie, to również źle. wydaje mi się że pora dorosnąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 13 minut temu, naiz napisał: naucz się różnicy pomiędzy wyzywaniem rodziny, a małą obrazą. jak będą bany za pierwszą lepszą obrazę, to będzie źle, jak nie będzie, to również źle. wydaje mi się że pora dorosnąć Tylko że, praktycznie on robił to co rundę i caly czas dostawał upomnienia a ja za 1 tekst dostałem gaga bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 dostałeś to za obraze rodziny gościu, a nie za zwykłą jedno słowną obrazę. jeżeli chcecie bany za wszystko, to może być tak jak kiedyś, tylko żeby nie było płaczu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 W dniu 5.02.2021 o 13:08, naiz napisał: jak będą bany za pierwszą lepszą obrazę, to będzie źle, jak nie będzie, to również źle. Cale podsumowanie ;v Nie da się zrobic perfekcyjnego serwera zawsze bedzie to występować jakby takie cos było karane nagminnie to kilkanascie osob przekroczyłaby 100 commsow. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi