rajek1908 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: @ naiz Opis sytuacji: Chłop daje mi gaga na 90 minut dlatego że napisałem do Stasia w formie żartu "Twoja stara mnie sie pytała wieczorem,, @Stasiek mi wybaczył i sam pisał na czacie że to było w formie żartu A mimo tego adminek ma kija w dupie i daje mi gaga Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 12:15 21-02-05 Dowody: jb_dust_v50 3 albo 4 runda przed KillDayem osoby które mogą potwierdzić zdarzenie @Nitrek @Stasiek Edytowane 5 Lutego 2021 przez rajek1910 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 [Kapela] Stasiek: kto pytał [Kapela] Stasiek: rajek [Ninje] ❤rajek1910❤: twoj stara [Ninje] ❤rajek1910❤: wczoraj [Ninje] ❤rajek1910❤: ww nocy [Kapela] Stasiek: ;c [Ninje] ❤rajek1910❤: sadge nie ma to żadnego znaczenia czy na żarty, nie będę się bawił w detektywa kto się wyzywa na żarty, a kto nie. obraza to obraza do której się sam przyznałeś w skardze XD do odrzucenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi