endrju Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) : Endriuuu Nick admina:(od którego dostałeś bana) : SK4N3R Długość bana:(Czas bana) ctban perm gag 1440( 1 dzien ) ban 30minut Data i godzina:(dostania bana) 11:51 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Jb Powód bana:(podany przez admina) "brak mikro" a mialem mikro, poprostu chcialem lekko "ztrollowac" i tak sie pobawic a myslalem ze kazdy wie ze mam mikrofon bo nie gram tam od 5 minut i no, admin nie ma dystatnsu chyba ze z lepy dal mi odrazu ctbana Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_long_final dostalem tez bana na 30 minut i gaga , ban totalnie bez powodu bo napisalem tylko ze" nie jestes family friendly :c " i za to dostalem bana na 30 minut za niby obraze ale moge przeczekac to tylko 30 minut a gag za to ze niby go obrazilem tez a nikogo nie obrazilem XD, glownie mi chodzi o to tylko zeby odwolac ctbana ps: dobra gag jednak obrazilem ale potem przeprosilem odrazu i wydaje mi sie ze 1440 to za duzo jak na takie cos. https://imgur.com/a/vqhQWTh Edytowane 3 Lutego 2021 przez Endriuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Endriuuu: skaner to sztywniak Endriuuu: no ty kurwo Endriuuu: @ przeprosilem ;c Endriuuu: @ale ladnie przeprosilem dlaczego :((( Endriuuu: @jestes nie family friendly ;c gag słuszny patrząc na twoje commsy, ciesz sie ze dluzszego bana nie dostałeś unctbana już dostałeś, rzeczywiście świetna zabawa utrudniać pracę adminowi odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi