Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarguniaaaaa :3

Udostępnij

Telkor_EZZ

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198930681306/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/dubi246/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Dark_Yakuza
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) bostałem ct bana za gdzine za to że ktoś otworzył cele i dał mi ktos wardena nie wiedziałem co sie dzieje bo zajmowałem się osobami zbuntowanymi
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb 2

Data i godzina zdarzenia: 21:08 
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko

mapa; jb_boxer

Zabrałes deputego jak co Runde,Fisu miał wardena wydał polecenie po czym otworzył cele i został zabity więc warden automatycznie przeskoczył na deputego czyli na ciebie,ty zamiast wydac pozycje buntu zaczołes wydawac polecenie "po otworzeniu sie celi totalny bezruch",po tym dopiero sie ogarnołes ze warden nie żyje i cele są otwarte.A najlepsze było to ze zamiast probowac ogarnąć ten chaos powiedziałes ze mają FreeDay'a.

• WOW MEGA! 1

Napisałem że zajmowalem sie buntem bo ty nie byles deputym i powinienes ogarnąć secreta poza tym powinieneś dać mi ostrzerzenie

Edytowane przez TeLkOr_PogU
  • Haha! 1

Takie posty są zbędne.

Po 1. mogłeś opisać wszystko w temacie skargi

Po 2. i tak to musi obejrzeć UBT

- stosuj się do regulaminu

Przez SK4N3R, , edytowane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności