Tomsonek Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/tomson23111/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/ToruT/ Nick oskarżonego: ToruT Opis sytuacji: Admin/CT bawi sie na mapie zamiast pomagać wardenowi Serwer: JB#2 Data i godzina zdarzenia: 13:27 około mapa jb_agust_2k17_v1c 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Bez przesady nie byłem z 3 razy 15 sekund przy wardenie ale jak coś był trzeci CT. Wracałem po tych kilkunastu sekundach. Prawda mogłem stać cały czas przy wardenie. Starałem się cały czas być w pobliżu niego i wiecie jak to jest, że raz musisz obecność zaznaczyć raz wejść na lekcje i to też może być nie raz powodem nie bycia przy wardenie. I przyznaje akurat że akurat w chyba dwóch sytuacjach mogłem iść za wardenem A tego nie zrobiłem i zostałem kilkanaście sekund w jednym pomieszczeniu, dlatego za to sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 runda 3: ToruT i Young Fisiu bawią się na surfie, na życzeniu ToruT odpali dodge course, gdzie później zginął. runda 4: kd z życzenia, mentoss wygrał, wydał polecenie, aby iść przed niego na siatkówkę, Young Fisiu zginął na dodge course. imo kary takie: ToruT - bawienie się z w ct, ginięcie na życzeniu - ctban 60 Young Fisiu - bawienie się z w ct, ginięcie na życzeniu - ctban 60@ Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Skarga przyjęta. @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi