chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: chakra 😎🤙 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wiem jak ogarnąć serwer i chce pomóc @ Kopekbo to jedyny dobry admin Doświadczenie w adminowaniu: dużo razy miałem admina Jak długo gram w CS:GO?: ponad 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: ciężko powiedzieć czasem rano czasem wieczorem Link GT: https://www.gametracker.com/player/[USA] chakra 😎🤙/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 23 Stycznia 2021 przez chakra 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 szefito😎 tak +koks +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Na tak +doświadczenie +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 tak +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Tak +miły +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Na tak +aktywność +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Na tak +doświadczenie +ogar +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 ta + doświadczenie + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nie? Słaba aktywnosc Faworyzować będziesz Nie myślisz w ogóle 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 nie 30 minut aktywności od 5 dni 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Godzinę temu, chakra napisał: chce pomóc @ Kopekbo to jedyny dobry admin -niedojrzały Jestem na nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Nie +doświadczenie -aktywność -podstawowy sm -brak mutacji I tak btw większość osób gra sobie nw 5 dni po 30 minut chcą admina Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Hiro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nie - zachowanie -aktywnosc - zbyt pewny siebie jesteś 1 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 tak +dosw +ogar -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Tak +aktywność (ma ok. 7h w tygodniu i czy to dla was serio mało?XD) +staż +doświadczenie Co do mutacji to było już kilku adminów na jb bez niej więc.. Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Domcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Tak +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Na nie +doświadczenie +- SM - zachowanie - aktywność 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Na tak +Szef totalny +Rozwalił mnie w Rocket liga 80-0 +Ogrania+sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 +mózg +nie boi sie dać muta +nie ma kija w dupsku +wie co i jak +ogarniety jak na swoj wiek 2 godziny temu, Hiro napisał: I tak btw większość osób gra sobie nw 5 dni po 30 minut chcą admina XD nie każdy gra po 30 h tygodniowo kazdy ma swoje zycie a po 2 7h to nie mało na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Na tak +ogarnięty +stary gracz +miał już kiedyś admina +chakara / chaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jestem na TAK + wiek +/- SM + doświadczenie + kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 na tak ogarnia ogarnia ale troche klamie bo kopek nie umie w admina 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nie -mutacja -mała aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 4 godziny temu, Zerdix napisał: Na nie +doświadczenie +- SM - zachowanie - aktywność Gdybym ja to napisał, bym się wstydził bo dostałeś ode mnie skargę Co do podania. Jestem na nie niedojrzaly XDD zachowanie aktywnosc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ster Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Na tak +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi