arise Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Link do steam: steam mój Link do steam oskarżonego: steam dark Nick oskarżonego: DarkYakuza Opis sytuacji: nie reagowanie na nadużywanie 2 osoby strasznie nadużywaja admin daje jakieś smieszne ostrzezenie na msayu itp Serwer: jb2 mapa: ba_jail_farmville Data i godzina zdarzenia: 22.01.2021 22;00 około Dowody: demko 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Po pierwsze nie byłem tam sam z adminów na serwerze, więc nie zwalaj całej winy na mnie. Ja dałem 2 muty i gaga osobą które nadużywały(najbardziej ) i obrażały a resztę upomniałem za nadużywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubix Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nie byłem na serwerze w tamtej sytuacji ale DarkYakuza dosłownie boi się dawać muty/gagi/bany/ctbany ludzie wyzywają się całą mape od ku**w je****ch a on daje same ostrzerzenia dopiero jak 10 gracz powie mu że poczół się urażony jest szansa że da muta gdy DarkYakuza jest na serwerze to tak jakby admina nie było 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 https://steamcommunity.com/id/kacperek31082010/ - naduzywanie bez mutacji - 60 mute jord - naduzywanie bez mutacji - 90mute Na serwerze było dwóch adminów - DarkYakuza oraz Torut, także jak już robisz skargę, to rób ją obiektywnie. DarkYakuza nadał na tej mapie dwa mute`y oraz dwa gagi dla czupsa i blackmana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 W dniu 26.01.2021 o 16:21, naiz napisał: DarkYakuza nadał na tej mapie dwa mute`y oraz dwa gagi dla czupsa i blackmana. Torut akurat wtedy pisał do mnie więc mógł nie reagować na serwerze. Zamykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi