pawelu Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Dark Yakuza, Siwy Opis sytuacji: Zabijanie na zabawie + prowokacja + naduzywanie + reklamowanie sieci Serwer: JB#2 Data i godzina zdarzenia: 19:28 mapaba_jail_soar_b5 Dowody: Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Tak zabiłem na zabawie ,dałem sobie ostrzeżenie. O prowokacji nic nie wiem chyba ze ktoś po prostu po zabiciu powiedział (es). Nadużywanie ,trochę go było rozdałem parę ostrzeżeń. Te reklamowanie sieci tak 2/10,weszlismy na jakiś temat o tobie i tak mi się wymskenło. Wszystko rozumiem ale bądźmy ludźmi i nie przesadzajmy nikt jakos nie krzyczał do tego mikrofonu niewaodomo jak w miare normalnie każdy rozmawiał nie przeszkadzając przy tym w prowadzeniu,Zabicie na zabawie mój bład nadałem sobie ostrzeżenie (każdy popełnia błędy),o jakies chamskiej prowokacji nie słyszałem,a z reklamowaniem tak jak napisałem wyżej. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 17:42 - Siwy - ja siedzę z nim *id jakiegos ts, prawdopodobnie zmyślone id*17:47 - DarkYakuza - u p*****a18:30 - DarkYakuza(tt) strzela w pawelu(ct) na zabawie(tpwar) zabijając go19:10 - DarkYakuza mówi, że spyta Cioska, czy ma sobie nadać bana za fk19:47 - DarkYakuza mówi, że Ciosek mu napisał(XD), że ma sobie dać ostrzeżenie 20:42 - Siwy mówi, że pawelu się popłakał ogólnie całą mapę Siwy miał coś do powiedzenia, DarkYakuza chwilę rozmawiał na początku mapy, gdzie nie było nikogo w ct, nie jest to nadużywanie. mister mandarynka - obraza - 60mutesiwy- naduzywanie - 300mute ganguss - naduzywanie - 45mute co do reklamy, zostawiam to @ Ciosek@ Admin JB #2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Godzinę temu, naiz napisał: 19:47 - DarkYakuza mówi, że Ciosek mu napisał(XD), że ma sobie dać ostrzeżenie co do reklamy, zostawiam to @ Ciosek@ Admin JB #2 No to prawda, kazałem Yakuzie nadać sobie ostrzeżenie. Czy wymienienie nazwy sieci o której większość osób wie to reklama? Szczerze nie. Nie wyciągam z tego żadnych konsekwencji. @ Moderatorclose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi