BAMBUS Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 witam dostałęm pernamentnego bana bo kolega ma moj net kradl mi go i cheatowal u was dostalem perma na moim koncie gdzie mialem na hide and seek svip na zawsze i duzo rzeczy na ip to samo co mam poradzic ze moj kolega kradnie mi neta i zna haslo tak wiem zmienic lecz nie moge juz 1 zmienialem NICK •BAMBUS• Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Bana dostałeś za perm bana na 2mk Dowód to TO SAMO IP (oczywiście nie mogę go pokazać publicznie) Spoiler 1 konto z vaciem + banem KLIK 2 konto z vaciem i banem permanentnym KLIK Nie wiem jak można "dać koledze kraść neta" od ponad 8 miesięcy i to na 2 kontach cheatować. Edytowane 21 Stycznia 2021 przez wiesiu_HACKER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Ten sam temat Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi