domiko17 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Nick: Domin Nick oskarżonego: ACforever Opis sytuacji: ten o to pan widzi jedynie jak ja kampie nigdy innego gacza nie widzi a dużo graczy kampi a on zawsze widzi tylko jak ja kampie Serwer: dethrun v2 Data i godzina zdarzenia: 14:57:31 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Była skarga na ciebie, daje zawsze upomnienie co do kampienia osoby pozniej sie poprawiają, do zakmnięcia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domiko17 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) jakoś tych upomnień nie widać lub mają ciebie w 4 literach Edytowane 19 Stycznia 2021 przez domiko17 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Upomnien nie widac? Moze dlatego ze grasz od wczoraj moga mnie miec nawet w4literach dostaja bany a pozniej zdziwienie ze bany dostaja i skargi na forum bezsensowne 2 Tym postem nic nie wnosisz do skargi. SPAM - stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 19 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domiko17 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 bezsensowne powiadasz wydaje mi się że masz poniżej 1 iq wczoraj wszedłeś wieczorem na serwer kampili ale oczywiście ty nic nie widzisz bo po co + nie gram od wczoraj bo już grałem wcześniej ale chyba wydaje mi się że czas najwyższy do okulisty się udać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuue Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Bezsensowne jest to ze piszesz skargę bez dowodów, i prosiłbym o nie obrażanie. Wydawać to Ci się może wszystko ale nie musisz o tym pisać ponieważ osoba o której tak piszesz może się poczuć obrażona. §8. Skargi bez jakichkolwiek dowodów zostają zamykane, a autorzy otrzymają Ostrzeżenie. Więc proszę o zamkniecie/odrzucenie skargi. 1 6. Zakaz spamowania, czyli pisanie bezcelowych postów lub rozbijanie wypowiedzi na wiele postów, mimo że można napisać wszystko w jednym. 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. - stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 19 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domiko17 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 obrażanie ???? ty wiesz w ogóle jak wyglądasz obrażanie ? 1 6. Zakaz spamowania, czyli pisanie bezcelowych postów lub rozbijanie wypowiedzi na wiele postów, mimo że można napisać wszystko w jednym. Przez SK4N3R, 19 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1. Skarga na twoją osobę. 2.§9. Skarg nie można składać za drobne błędy i przewinienia, które w Taryfikatorze Banów są krótsze niż 1 godzina. / Twój ban liczył 30minut i już wygasł.https://amxbans.arenaskilla.pl/ban_list.php?bid=15056 3. Jest to twój 1 ban (Na tym nicku/steamid) więc nie rozumiem czemu uważasz, że tylko ciebie widzi a innych już nie. 4 godziny temu, domiko17 napisał: ten o to pan widzi jedynie jak ja kampie nigdy innego gacza nie widzi a dużo graczy kampi a on zawsze widzi tylko jak ja kampie Tutaj masz drugą osobę która dostała dzisiaj bana za kampienie: https://amxbans.arenaskilla.pl/ban_list.php?bid=15052 Odrzucam. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi