Telkor_EZZ Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerze) Telkor Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę) Young Fisiu Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) gdy mialem pozycje mnicha young fisiu mnie z freekillowal pod pretekstem tego ze nie patrzyem si Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb #2ę maxymalnie w góre, lecz ja mialem zgoda pozycje mnicha więc to był freekill Data i godzina zdarzenia: 19.01.2021 godz 10.16 Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Dodam, że byłam na serwerze ale nie patrzyłam centralnie na was więc idk czy to był fk czy nie ;xJeśli i tak byłby to fk to za 1 fk nic nie ma ;x Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Domcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 FK - ostrzeżenie nadane przez Admina na serwerze. Za jedno fk nic nie ma odrzucone @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi