Mayky Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Link do steam:http://steamcommunity.com/id/maykus69 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/miczumily Nick oskarżonego: ☆Miczu#Miły☆ Opis sytuacji: Jak wiadomo dostałem degrada za "brak jakiejkolwiek kultury/prowokacje/złe zachowanie" Jeżeli chodzi o prowokacje jakiejkolwiek z mojej strony nie było, a z kulturą się zgodzę używałem wulgaryzmów wielokrotnie lecz nie zwyzywalem tego gracza (Kopka) . zachowanie jak już mówiłem no zbyt dobre nie było rozumiem. Powracam teraz do prowokacji Miczu po rozpatrzeniu skargi pozytywnie napisał że nie ma do Kopka nic do zarzucenia i tu się zaczynają małe komplikacje ponieważ jak ktoś uważnie obejrzał demko usłyszał że powiedziałem że sztywna atmosfera a kopek odpowiedział mi na to "to wyjdź" lub jeszcze kolejna sytuacja dopiero jak wszedłem na serwer normalnie rozmawiałem potem powiedziałem jeżeli się nie mylę kopus on na to "prowokacja?" więc myślę że jednak moja kara jest niesłuszna. dziękuję pozdrawiam Serwer: Deathrun v1 Data i godzina zdarzenia: 18.01.2021 około godziny 17-30 Dowody: demko 14-07 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Ustawianie takiego nicku jest żałosne oraz dziecinne, tym bardziej jako były admin. ss może pomóc w dalszym rozwiązywaniu sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Kara jest jak najbardziej słuszna. Reprezentując serwer, a tym samym całą sieć, nie powinieneś w żaden sposób zachowywać się niepoprawnie. 2 godziny temu, Mayky napisał: Powracam teraz do prowokacji Miczu po rozpatrzeniu skargi pozytywnie napisał że nie ma do Kopka nic do zarzucenia i tu się zaczynają małe komplikacje ponieważ jak ktoś uważnie obejrzał demko usłyszał że powiedziałem że sztywna atmosfera a kopek odpowiedział mi na to "to wyjdź" lub jeszcze kolejna sytuacja dopiero jak wszedłem na serwer normalnie rozmawiałem potem powiedziałem jeżeli się nie mylę kopus on na to "prowokacja?" Nie dostrzegam tutaj żadnej prowokacji. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi