Hiro Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nick: Hiro Wiek: 15.5 Dlaczego ja mam otrzymać prawa Administratora: Cześć Jestem Hiro mam prawie 16 lat gram na serwerze ponad 1.5 roku niestety na 2 koncie wcześniejsze nicki ze0xe , Bieloseq lecz przejdzmy do konkretów. Ponieważ na serwerze jest straszny "bałagan" większość Administratorów gra wieczoorem lub po południu ja jestem aktywny w godzinach 5-10 12-16 18-21 byłem Administratorem na 3 innych serwerach oraz 2 Surf+RPG Jak długo gram w CS:GO?: Mniej więcej 4l ata W których godzinach najczęściej gram: 5-10 12-16 18-21 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[KBN] Hiro/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Knife] Hiro/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 9/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199122063370/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: Przechodze Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 tak + sm + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Na nie commsy, dostałeś wczoraj mute dostałeś dzisiaj ctbana +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Na Tak +sm :OOOOO +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nie -commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Hiro napisał: Znajomość SM: 9/10 niezle sm "9/10" commsy nie ogarniasz czasami moze kiedys bedzie na tak, narazie nie Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 ogólnie widzę że starasz dać poznać się ludziom z lepszej strony ale chyba na ten monet to za szybko odetnij się od toksycznej części Jaila i spróbuj się zmienić ja sam sądzę że to za szybko na twoje podanie osobiście bardzo cię lubię natomiast na ten moment jestem na nie :(( -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Na nie commsy, dostałeś wczoraj mute dostałeś dzisiaj ctbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 13 minut temu, mistrzunio5 napisał: Na nie commsy, dostałeś wczoraj mute dostałeś dzisiaj ctbana Mordo nie dostałem ct bana ani muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 39 minut temu, Hiro napisał: Mordo nie dostałem ct bana ani muta nie wypowiadaj sie pod swoim tematem... - regulamin forum + mutacja Na okres probny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gafan Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Na tak +sm +mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Na nie + aktywność - commsy - zachowanie może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 na tak +aktywnośc +wiek -commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Na tak +sm +mutacja +aktywność +zachowanie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapierzSkyhunter Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Na tak +mutacja -commsy +wiek +znajomośćregulaminu Edytowane 19 Stycznia 2021 przez PapierzSkyhunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) "boisko jest jeden" podpowiadasz osobom z twojego gangu podczas gdy nie ma zadnego admina na serwerze na nie X D Edytowane 19 Stycznia 2021 przez kacper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FocuSS Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 na tak ;--] +mutacja +sm +aktywność +wiek -commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Na tak +sm +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 na Tak +wiek +aktywność + dobra morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Jeszcze nie teraz ;v Aktualnie przyjmuję tylko te osoby których będę pewien, że dadzą radę (podjąłem taką decyzję ze względu na aktualną ilość adminów), jeszcze sytuacja z bugowaniem Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi