Kopek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Link do steam: Kopek Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/maykus69/ Nick oskarżonego: Mayky Opis sytuacji: Ciągłe prowokacje w moją stronę totalny brak kultury Serwer: drv1 Data i godzina zdarzenia: 5 pierwszych rund mapa: deathrun_bieber_rc2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Oj byczq byczq +1 1 SPAM Przez SK4N3R, 18 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayky Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Na mapie deathrun_minecraft_run18 pierwszy kopek zaczołeś mnie prowokować więc nie rozumiem cie za bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Po obejrzeniu 2 demek stwierdzam: Mayky - brak jakiejkolwiek kultury/prowokacje/złe zachowanie, Kopek - nie mam mu nic do zarzucenia Jeśli byłyby to prowokacje to dlaczego nie dostał muta? Maky niestety nie możemy pozwolić na takie zachowanie w administracji dlatego degradacja oraz mute na 3 dni (nadane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Skarga została przyjęta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi