mandarynka Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Nick:Yellow Nick admina: @ Tazor Długość bana:Permanentny Data i godzina:2021-01-14 21:41 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ [Hide And Seek] •!trail... Powód bana:wh Mapa:bunkier_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Dowód 1: Mapa : seek_pixel_house_v2 Data: 13.01.21 Godzina: 20:08 Czas na demku: 5:50 --> Dowód : Gracz o nazwie "RAMBO" chowajacy sie w krzakach przeskoczyl nad szukajacym (yellow). Szukajcy odbiegł od gracza a nastepnie zawrócił i w dziwny sposób znalazl go. Dowód 2: Mapa: seek_wardisup_final Data: 14.01.21 Godzina: 21:02 Czas na demku:28:20 ---> Dowód: Obserwowałem gracza "YELLOW" prze kilka map gdyż dowstałem od adminów informacje że ten gracz zachowuje sie dziwnie i znajduje osoby w dziwny sposób . Na tym nagraniu nie jest pokazane moment gdy podejrzany wchodzi do hangaru i patrzy przez sciany na gracza "Pięknysyf" oraz "wadowicki wilk". Podajże na mapie seek_haskin_v26 gracz "Yellow" poinformował swojego kuzyna " Tygrys" a ten mnie iż nie dostawał zadnych informacji od innych graczy gdyż to również było brane pod uwage. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 @ AntiCheat Teammoże ktoś by się tym zajął bo nie widać postępów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 W dniu 15.01.2021 o 13:46, Tazor napisał: Czas na demku: 5:50 --> Dowód : Gracz o nazwie "RAMBO" chowajacy sie w krzakach przeskoczyl nad szukajacym (yellow). Szukajcy odbiegł od gracza a nastepnie zawrócił i w dziwny sposób znalazl go. Gdy Rambo przeskoczył nad yelow'em to było go słychać + w następnym skoku użył spadochronu którego było widać jak skoczył i przez to go znalazł. Reszta sytuacji była czysta gracz sprawdzał normalnie każdą miejscówkę. W dniu 15.01.2021 o 13:46, Tazor napisał: Czas na demku:28:20 ---> Dowód: Obserwowałem gracza "YELLOW" prze kilka map gdyż dowstałem od adminów informacje że ten gracz zachowuje sie dziwnie i znajduje osoby w dziwny sposób . Na tym nagraniu nie jest pokazane moment gdy podejrzany wchodzi do hangaru i patrzy przez sciany na gracza "Pięknysyf" oraz "wadowicki wilk". W którym momencie on się na nich patrzał XD, po prostu wleciał do wenta i przeszedł do hangaru jak wszedł do hangaru to po minucie ich znalazł jak nie byli w żadnym secrecie. To samo reszta sytuacji była czysta. Gracz otrzymuje UB @ Moderatordo zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi