Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołanie od bana

Udostępnij

mandarynka

Rekomendowane odpowiedzi

Dowód 1:

Mapa : seek_pixel_house_v2
Data: 13.01.21

Godzina: 20:08

Czas na demku: 5:50 -->

Dowód : Gracz o nazwie "RAMBO" chowajacy sie w krzakach przeskoczyl nad szukajacym (yellow). Szukajcy odbiegł od gracza a nastepnie zawrócił i w dziwny sposób znalazl go.

Dowód 2:

Mapa: seek_wardisup_final

Data: 14.01.21

Godzina: 21:02

Czas na demku:28:20 --->

Dowód: Obserwowałem gracza "YELLOW" prze kilka map gdyż dowstałem od  adminów informacje że ten gracz zachowuje sie dziwnie i znajduje osoby w dziwny sposób . Na tym nagraniu nie jest pokazane moment gdy podejrzany wchodzi do hangaru i patrzy przez sciany na gracza "Pięknysyf" oraz "wadowicki wilk". 

Podajże na mapie seek_haskin_v26 gracz "Yellow" poinformował swojego kuzyna " Tygrys"  a ten mnie iż nie dostawał zadnych informacji od innych graczy gdyż to również było brane pod uwage.

• WOW MEGA! 1

W dniu 15.01.2021 o 13:46, Tazor napisał:

Czas na demku: 5:50 -->

Dowód : Gracz o nazwie "RAMBO" chowajacy sie w krzakach przeskoczyl nad szukajacym (yellow). Szukajcy odbiegł od gracza a nastepnie zawrócił i w dziwny sposób znalazl go.

Gdy Rambo przeskoczył nad yelow'em to było go słychać + w następnym skoku użył spadochronu którego było widać jak skoczył i przez to go znalazł.

Reszta sytuacji była czysta gracz sprawdzał normalnie każdą miejscówkę.

W dniu 15.01.2021 o 13:46, Tazor napisał:

Czas na demku:28:20 --->

Dowód: Obserwowałem gracza "YELLOW" prze kilka map gdyż dowstałem od  adminów informacje że ten gracz zachowuje sie dziwnie i znajduje osoby w dziwny sposób . Na tym nagraniu nie jest pokazane moment gdy podejrzany wchodzi do hangaru i patrzy przez sciany na gracza "Pięknysyf" oraz "wadowicki wilk". 

W którym momencie on się na nich patrzał XD, po prostu wleciał do wenta i przeszedł do hangaru jak wszedł do hangaru to po minucie ich znalazł jak nie byli w żadnym secrecie.

To samo reszta sytuacji była czysta.

Gracz otrzymuje UB

@ Moderatordo zamknięcia.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności