Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołanie

Udostępnij

Stasiu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: S t a s i u .
Nick admina: @ Zi3LonY
Długość bana: Perm
Data i godzina: 14.01, 21:15

Serwer: Dr v1
Powód bana: Czitujesz
Mapa: easy_v1, lecz zielony mowi ze cheatowalem na easy v4

Moje wyjasnienie; Nie wiem generalnie fajnie mi strefki siadały na easyv4 patrzac sie w dol, z wylaczonymi modelami itp mam okolo 1200-1000 fps, zielony placze ze na starcie mam 1k speeda to chyba normalne ze po 5 strefach na tylu fps jeszcze szerokich mialem tyle speeda nwm wyslalem mu cfg i tak zbanowal, moge nwm dac wam kompa do sprawdzenia bo jedyne co mam to umiejetnosci gram na dr juz kilka lat i pierwszy raz mnie ktos zbanowal za "cheatowanie" XDDDD

@ Mathy

Edytowane przez Stasiu
  • Smutne. 1

http://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2101142101-deathrun_easy_v1-1610654460-1610655660.zip
5:00 
7:27
9:53
http://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2101142041-deathrun_easy_v4-1610653260-1610654460.zip
11:10
14:16
18:38
ciekawy gain + na poczatku nie chciales mi pokazac runa "5 strefach na tylu fps jeszcze szerokich" nie sa jakies super szerokie istnieje cos takiego jeszcze jak autoexec, exploit, malan nie wszystko trzeba miec w cfg bind + alias = skrypt masz cos takiego w podsumowaniu steam dziwne:
bind "mouse4" "+spinbot";
alias "+spinbot" "m_yaw 1000; sensitivity .01";
alias "-spinbot" "m_yaw .022; sensitivity 3"

Edytowane przez Zi3LonY
  • Haha! 1

Nie wiem co ty tam widzisz, chyba nie widziales nigdy stref

Nie chcialem ci pokazac bo cie wkrecalem ze cos mam a ty łykasz jak matka jana

a co do binda na steam to mam go juz chyba pol roku jak nie wiecej, bo tym bindem mozesz sie krecic i trolowalem na serwerkach :)

Nie wiem zieloniasty wejdz na speedrun inny deathrun gdzie chociaz ktos umei strefe robic i tam kazdego bedziesz oskarzac o cheaty czy co ty tam myslisz

co do tych autoexec,exploit i malana to nigdy takich gówien nie miałem na kompie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności