naiz Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Nick: naizImię: KacperWiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: mam sporo czasu wolnego, gierki się nudzą, za oknem zima. Mam również pracę z domu, dzięki czemu mogę być ciągle aktywny od 8-16. Rozpatrzyłem większość demek jb jakie były odkąd jestem adminem, jestem również aktywny na forum jak i kontaktowo. Doświadczenie w ocenianiu demek: posiadałem ubt na serwerowni 1.6 około roku, w cs:go rozpatrywałem głównie demka dr, jaile, zombieJak długo gram w CS:GO?: pierwszy raz zagrałem w 2012, jako stały gracz 1.6 stwierdziłem, że jest słaby. Przekonałem się do niego w 2014, od tamtego czasu gram, czasami ciągle, czasami sporadycznie.Ile czasu poświęcam forum dziennie: jestem dosyć sporo na forum, zajrzę co jakiś czas w wolnym momencie.Znajomość SM: 5/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/nziplKontakt: ts; dc: naiz#7914; steam wyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 KOLEJNY MNIE WYPRZEDZIL na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 na Tak + fajny kolega [ miły ] + wiek + ogarnięty + doświadczenie tylko we sobie to mikro napraw XDXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Stycznia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 wiek doswiadczenie ogarnia aktywność na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Tak +wiek +sm Zawsze warto dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Na tak +umie rozpisać demko +ogarnia Edytowane 11 Stycznia 2021 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na tak +wiek +ogar +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Siema Kacper +ogarnięty +aktywność +wiek +sympatyczny człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 tak +wiek +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Tak + ogar - wydaje mi się ze za krótko jesteś na forum by iść na ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na TAK? +ogar +wiek +sm +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrixON Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Oj tak +pomocny +przyjazny +ogarnia +ma dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 na tak +ogarnięty +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Tak +Wiek +Nie jest toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na tak Mily Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 na tak +pomocny +sympatyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na tak, ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na tak +wiek +ogarnia + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 + umiesz sprawdzić demo + wiek + jesteś pomocny + dobrze się z tobą rozmawia na serwerze + ogarnięty - Jesteś z nami za krótko 2 miesiące to na moje za mało, żeby sprawować taką rolę Niestety jestem na nie (Osobiście Cię bardzo lubię) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 na nie -za krotko -nic pozytecznego nie zrobiles -no i co ze rozpisuje demka frosztij tez rozpisywal demka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 -dajesz zbyt surowe kary za małe przewinienia -dajesz kary bez dobrego dowodu Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzo444 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 na tak + spoko ziomek + ogarnia bajzel na serwerze + ogarnia komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerfox Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Jesteś na arenie 2 miesiące i chcesz iść na UBT? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi