Kutashi Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198352654476/ Link do steam oskarżonego: Dużo dużo Nick oskarżonego: Mikus, Czups Opis sytuacji: 1. Admini z ch**** w dupie, dostaje gaga za napisanie słowa "szczyl" co jest śmieszne i zniechęca do grania na takiej sieci serwerów. 2. Po tym jak pisze słowo "szczyl" kierowane do czupsa, on wielce urażony wykrzykuje, że "obraza obraza prowokacja dajcie mu gaga", (Napisałem tak, ponieważ czups mutuje wszystkich więźniów przez chyba 4 lub 5 rund podczas gdy na serwerze jest dużo adminów w tym bodajże @ naiz@kopek @ Mikus@ gustawoi ktoś tam jeszcze. Ja dostaje od buta gaga za takie gówno co jest według mnie, że tak niegrzecznie powiem chuj a nie prowokacja, a czups za mutowanie przez 4 rundy dostaje ostrzeżenie, co jest faworyzacją, dodam, że w rundzie kiedy ja dostaje gaga, czups mutuje wszystkich na POCZĄTKU rundy, kiedy nikt się nawet nie odezwał, stąd o ile można to nazwać wyzwiskiem słowo szczyl Serwer: Jailbreak Data i godzina zdarzenia: 10.01.2021 godzina bodajże 20:15 Dowody: Demo z mapy jb_august_2k17_v1c, coś pomiędzy 3 a 7 rundą, naprawde nie pamiętam Ode mnie to na tyle Siemano nie bonjorno pamiętajcie religia JD jest święta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Mikus dal ci gaga wiec powinien dac czupsowi ctbana zeby nie zrobil fawory wiec nie wiem czemu nam sie obrywa Edytowane 10 Stycznia 2021 przez gustawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) ja naiz i gustaw nie robilismy nic (w tym momencie ) ponieważ mikuś totalnie nic nie robił chcielismy zeby zaangażował sie troche w prace admina + fawory nie ma bo to mikuś nadał ci kare nie żaden z nas Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Kopek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 ale proszę mnie w to nie mieszać, ja byłem aż czups dał 1 mute, następnie poszedłem na chwilę na ukryj zeby wyjaśnić pewną sprawę na ts. jak wróciłem to podobno sebowieczka przegadał to jakoś z czupsem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Chłopaki dodam wam tu dopisek bo widzę, że nie kumacie, nie podałem was w oskarżonych tylko w opisie dałem, żeby napisać o czupsie, że mutuje jak jest administracja na serwerze i wymieniłem was po @ Ubt, @ SchMidT, żeby mi skargi nie cofneli, dopiszcie w oskarżonych Admina który mi dał gaga i czupsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 0:2 - brak mute 0:3 - brak mute 0:4 - brak mute 0:5 - mute 0:6 - brak mute 1:6 - brak mute 1:7 - brak mute 2:7 - mute (nie było mnie, był sebowieczka, gustawo, kopek, mikus, sebowieczka powiedział czupsowi aby nie mutował) skarga w moim mniemaniu skarga do odrzucenia, pierwsze mute stosunkowo słuszne, przy drugim sebowieczka ostrzegł czupsa aby tak nie robił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 ^to prawda. Chwile wcześniej dołączyłem na serwer i od razu powiedziałem czupssowi żeby nie mutował bo ja już ogarnę jak coś się będzie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Admini nie mutujcie/gagujcie za wszystko już wam to tłumaczyłem bądź nielicznym, co do sytuacji z mutowaniem zanim admin ogarnie atmosfere na serwerze to warden zdążyłby już poprowadzić z 2-3 minuty. Każdemu zdarzy się zdenerwować nawet mi ;v Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi