Ixtro0 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Nick: ♡VAC♡ ™Ixtro0™ ♡VAC♡ Nick Admina : Ciosek Długość bana : 1 tyg Data i godzina : 2021-01-09 20:56 Serwer : JB#2 Powód bana : Specjalnie bugowanie serwera + nabijanie fajek na OITC Mapa : Nie podano w szczegółach bana Opis Mój : Chciałbym powiedziec ze weszlem na serwer i bylem w ct i chcieli zebym wyszedl z ct bo chca bagowac OITC wiec wyszedlem bo grozili ctvoteban wyszedlem I zbagowali i chcialem grac na serwie wiec gralem i to nie byla specjalnie tylko po prostu gralem na serwie i nie moja wina ze gralem bo ten serwer jest do grania PRAWDA ?!?! . I niestety ale nie moge zobacyzc demka wiec nawet widzialem ze mam prawo do demka wiec po prosze o demoko ale wiem co sie tam dziala ale moim zdaniem ban nie słuszny EDIT: I jeszcze . Czy ten serwer jest do grania czy do bania ze dostaniesz bana za to ze ktos zbugowal oitc a ty sobie chcesz pograc ??? Ja wolalem mixtrixsona i NIC nie zrobil . tylko to chcialem dodac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 KLIK Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi