mistrixON Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Nick: mistrixON, @swiety@_romi_2 Nick admina: Ciosek Długość bana: 1 tydzień, święty 1 miesiąc Data i godzina: +/- 20:45 Serwer: JB#2 Powód bana: Specjalnie bugowanie serwera + nabijanie fajek na OITC Mapa: brak mapy w banie 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Kajzerka Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Nick: Pan_Kajzerka Nick admina: Ciosek Długość bana: 3 tygodnie Data i godzina: 20:47 Serwer: jb#2 Powód bana: Bugowanie oitc Mapa: brak mapy w banie 1 1 SPAM, napisałeś już swój temat Przez SK4N3R, 9 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgadzam sie ja nie bugowalem ale w tych rundach uczestniczylem bo co mialem robic to jest serwer chyba do grania a nie zeby chodzic i wszystko omijac i zaraz napisz sam odwolanie od bana 1 1 SPAM - nie pisz wiadomości, które nie wnoszą nic do tematu - stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 9 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Bugowanie - Slay / Kick / Ban od 30 minut do 1 godziny ---->skąd bany na 1tyg/miesiac 1 SPAM - nic nie wnosisz do tematu - major admin zna taryfikator banów Przez SK4N3R, 9 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Mhm... I powiedz mi czego ty oczekujesz? Robiliście tak przez około 6 rund i nabijaliście fajki. Dostaliście najpierw bany na 3 tygodnie ale stwierdziłem ze trochę przesadziłem więc je wam skróciłem do tygodnia. 13. Zakaz wykorzystywania bugów serwera/mapy. 8. Zakaz utrudniania gry innym graczom. - Gdy nowi gracze wchodzili na serwer to raczej chcieli sobie pograć a nie grać co rundę zabawę oitc. Wykorzystywanie bugów serwera i mapy - Ban od 3h do 24h 3. Oszukiwanie podczas zabaw - Ban od 30 do 120min 31 minut temu, swiety napisał: Bugowanie - Slay / Kick / Ban od 30 minut do 1 godziny ---->skąd bany na 1tyg/miesiac Dlaczego święty dostał bana na miesiąc a wy na tydzień? Jeśli sytuacje powtarzają się admin ma prawo zbanować na czas dłuższy niż wyznaczony. https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=swięty&Submit=Szukaj https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=swięty&Submit=Szukaj 9 mutów w ciągu 4 dni to chyba nie jest normalne zachowanie. 34 minuty temu, Ixtro0 napisał: Zgadzam sie ja nie bugowalem ale w tych rundach uczestniczylem No właśnie, uczestniczyłeś w tych rundach i nabijałeś razem z resztą fajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Serwer jest po co do grania czy do bania sie ze dostaniesz bana bo ktos zbuguje oitc ?!?!?! 3 SPAM Przez SK4N3R, 9 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Specjalnie wykorzystywaliście bug i nabijaliście fajki co szkodzi gospodarce serwera. Nowi gracze raczej nie zostaną na serwerze gdzie rundę w rundę jest ta sama zabawa.. Według mnie bany słuszne Ale najlepiej będzie jak zdecyduje @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Przecież dzięki mnie te bany nie są na 3 tyg i 2 miesiące. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi