Rastafari Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Link do steam: Steam Rasta Link do steam oskarżonego: admin Nick oskarżonego: @ Kopek:DD Opis sytuacji: Admin zaczął mnie prowokować, zdarzyło się to nie raz Serwer: JB 1 Data i godzina zdarzenia: 7.01.20 Godziny nie pamiętam Dowody: jb_arcade_b4 Raczej początek mapy Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) soo piszesz po raz 5 czy idzie ktos grac mm napisalem nie nikt nie gra idz sam odebrałes to jako prowokacje to nie moja wina XD zacząłeś coś pisać o skardze napisałem żebyś nie płakał to tyle chciałbym dodać żeby ubt sprawdźilo co pisal po dostaniu mute Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Kopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 §5.2. Jeżeli dowodem jest demo z GOTV/HLTV, należy podać dokładny czas zdarzenia, to znaczy: rundy zdarzenia, albo przedział czasowy opisanej sytuacji. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi