Kopek Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Nick: Kopek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: adminem byłem nie jednokrotnie wiem co i jak. Doświadczenie w adminowaniu: z 14 razy miałem admin mysle Jak długo gram w CS:GO?: 3750h 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: każde Link GT: *klik* Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 na tak mial admina duzo razy nie faworyzuje kolegow (nie raz mnie zbanowal/zgagowal/zmutowal) ma musk no i umie w jb w sumei 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Na tak +/- wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeSmille Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) na nie - wiek zahowanie Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Slughope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Na Ta +aktywność +sm +doświadczenie +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ta + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Na nie Jak miałeś admina cały czas prowokowales 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 tak ogar wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Biorę. Napisz do Mnie podając SID/link do profilu na Forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi