Kopek Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198258232861/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MroKuEz/ Nick oskarżonego: @ MroKu Opis sytuacji: Podawanie Danych Osobowych Serwer: Jb#1 Data i godzina zdarzenia: freeday poczatek mapy Dowody: (Terrorist) DarkEvil : !queue *DEAD* ★|SVIP|★ [USA] MroKu' : jeszcze kopc***** Na logach bedzie tez widac ze napisał :DD mapa Jb_arcade_b4 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Chciałbym dodać żeby nie pisać kolejnej skargi na tą mapę: chmurek ciągłe włączanie setff, zabijanie specjalnie gracza o nicku paweł, patola itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) nawet nie wiedziałem ze masz tak na nazwisko, sory ale jak twoim nickiem jest zdrobnienie twojego nazwiska to nie jest moja wina, powiedziałem ''siema kopc....' to nie wiem myslisz ze specjalnie powiedziałem twoje dane osobowe, nigdy nie słyszałem jak masz na nazwisko, nie mam cie na zadnych mediach społeczniosciowych, do tego podałem chyba najbardziej ''popularną'' koncówke nazwiska jaka jest w polsce czyli ''ski''. Edit: Jak na FB masz w ogóle inne dane to nie wiem skąd ja masz na nazwisko kop.... Dobrze, przyznaje się ze napisalem na czacie Siema Kopczynski, przepraszam kopek. Edytowane 1 Stycznia 2021 przez MroKu 1 Łącze 2 posty w 1 Przez RuteK, 1 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 ^ Ban na 1440 + chmurek ctban perm (specjalne fk) Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi