FEJMICZEk Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Pisze to tutaj bo nie wiedziałem gdzie I pisze ta prośbe na moim drugim koncie bo na 1 dostalem vaca czyli pisze prośbe z tego drugiego konta Nick: S:"SS Nick Admina: @uSzanowankoo długość muta: Permamentny Data i godzina: 2020-08-01 13:59 Serwer: HNS#2 Muta Dostałem przez swoja głupote ponieważ krzyczałem przez mikrofon gdy admin mi mówił żebym przestał to nie przestałem No i Bardzo mi głupio i szkoda że dostałem muta więc dlatego pisze prośbe Mam Nadzieje że go dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Perma dostałeś w listopadzie więc nic z tym nie zrobię. Nadaje Ci też mute na tym koncie bo w końcu jest to mk 🙃. odrzucam Edytowane 1 Stycznia 2021 przez chakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi