Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

ProGram

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/

Link do steam oskarżonego:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198000826259https://steamcommunity.com/profiles/76561199040734307

Nick oskarżonego: mentoss, Young Fisiu

Ois sytuacji: Więc tak, było kilka życzeń, chowany. I 2razy OneInTheChamber. Więc fisiu dał najpierw chowanego bo było pierwsze, po chowanym,  fiusiu prowadził sobie z 3 rundy kiedy nagle ktoś mu powiedział ze powinno być jeszcze 2 razy OneInTheChamber a zostały 2minuty mapy. Fisiu dał OneInTheChamber i w trakcie 2 rundy OneInTheChamber skończył się czas i jak powiedziałem do fisia ,,Wiesz że to twoja wina że już czasu nie starczyło?'' A on na to ,,To nie moje wina bo jak było wybierane życzenie, to mnie w ct jeszcze nie było''  A ja mu odpowiedziałem ,,I co z tego że cię nie było w ct? Skoro prowadziłeś 3 rundy i przez ciebie zabrakło czasu'' i w tym momencie dostałem mute na 60min za nadużywanie, od mentoss'a. Ogólnie całą mapę ludzie nadużywali mikrofonu, krzyczeli nawet zgłosiłem jednego gracza bez mutacji  który cały czas sie darł i nadużywał.  A admini nic sobie z tego nie robili. Tylko jak ja chciałem coś wytłumaczyć,to już od razu muta dostałem.

Serwer: JailBreak#2

Data i godzina zdarzenia: 30.12.2020 około 21:00-21:30

Dowody: Demko. Mapa: ba_arizona_2_2 

Zwykły gracz może dawać zabawy co 3 rundy, po prostu jest taki cooldown zabaw ustalony.

Gdyby @ Young_Fisiudawał zabawy runda po rundzie to było by to nadużywanie permisji admina, po prostu czas na mapie się skończył i ctki nie miały jak spełnić waszych życzeń.

Co do tego 'młynu' na serwerze czekam na rozpiskę @ UnBan Team

• Lubię to! 1
  • Wrr! 1

Chciałem jeszcze dodać że oprócz mentosa i young fisia na serwerze był jeszcze @ xdar1uNqq
Polish Bhopper - mute 120 (nadużywanie) 
heroldzikson - mute 60 (nadużywanie)
+mute dla wilczurka i programa bo jak dla mnie mute na 60 za rozmawianie całą mapę to za mało 
wilczurek - mute 90 (nadużywanie)
𝓟𝓻𝓸𝓖𝓻𝓪𝓶_DBD - mute 90 (nadużywanie) 

• Lubię to! 1

@ Young_Fisiui @ mentossPrzez całą mapę nie reagowali na to że gracze nadużywali mikrofonu.

30;32 - @ mentossWycisza @ProGrampo wymianie zdań z @ Young_Fisiu. - Nadużywanie uprawnień, mut był nie słuszny tym bardziej że inni gracze który więcej gadali dostali muty za późno, albo ich w ogóle nie dostali.

@ Young_Fisiu- Dostajesz OSTATNIE ostrzeżenie.

@ mentoss- Dostajesz ostrzeżenie.

@ Moderator @ Początkujący ModeratorClose

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności