ProGram Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198000826259, https://steamcommunity.com/profiles/76561199040734307 Nick oskarżonego: mentoss, Young Fisiu Ois sytuacji: Więc tak, było kilka życzeń, chowany. I 2razy OneInTheChamber. Więc fisiu dał najpierw chowanego bo było pierwsze, po chowanym, fiusiu prowadził sobie z 3 rundy kiedy nagle ktoś mu powiedział ze powinno być jeszcze 2 razy OneInTheChamber a zostały 2minuty mapy. Fisiu dał OneInTheChamber i w trakcie 2 rundy OneInTheChamber skończył się czas i jak powiedziałem do fisia ,,Wiesz że to twoja wina że już czasu nie starczyło?'' A on na to ,,To nie moje wina bo jak było wybierane życzenie, to mnie w ct jeszcze nie było'' A ja mu odpowiedziałem ,,I co z tego że cię nie było w ct? Skoro prowadziłeś 3 rundy i przez ciebie zabrakło czasu'' i w tym momencie dostałem mute na 60min za nadużywanie, od mentoss'a. Ogólnie całą mapę ludzie nadużywali mikrofonu, krzyczeli nawet zgłosiłem jednego gracza bez mutacji który cały czas sie darł i nadużywał. A admini nic sobie z tego nie robili. Tylko jak ja chciałem coś wytłumaczyć,to już od razu muta dostałem. Serwer: JailBreak#2 Data i godzina zdarzenia: 30.12.2020 około 21:00-21:30 Dowody: Demko. Mapa: ba_arizona_2_2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zwykły gracz może dawać zabawy co 3 rundy, po prostu jest taki cooldown zabaw ustalony. Gdyby @ Young_Fisiudawał zabawy runda po rundzie to było by to nadużywanie permisji admina, po prostu czas na mapie się skończył i ctki nie miały jak spełnić waszych życzeń. Co do tego 'młynu' na serwerze czekam na rozpiskę @ UnBan Team 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Chciałem jeszcze dodać że oprócz mentosa i young fisia na serwerze był jeszcze @ xdar1uNqqPolish Bhopper - mute 120 (nadużywanie) heroldzikson - mute 60 (nadużywanie) +mute dla wilczurka i programa bo jak dla mnie mute na 60 za rozmawianie całą mapę to za mało wilczurek - mute 90 (nadużywanie)𝓟𝓻𝓸𝓖𝓻𝓪𝓶_DBD - mute 90 (nadużywanie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 @ Young_Fisiui @ mentossPrzez całą mapę nie reagowali na to że gracze nadużywali mikrofonu. 30;32 - @ mentossWycisza @ProGrampo wymianie zdań z @ Young_Fisiu. - Nadużywanie uprawnień, mut był nie słuszny tym bardziej że inni gracze który więcej gadali dostali muty za późno, albo ich w ogóle nie dostali. @ Young_Fisiu- Dostajesz OSTATNIE ostrzeżenie. @ mentoss- Dostajesz ostrzeżenie. @ Moderator @ Początkujący ModeratorClose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi