Rastafari Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Nick: RastafariWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Po napisaniu rezygnacji była patologia na serwerze. Ciągle ktoś łamał non-stop regulamin. Postanowiłem, że podejmę jeszcze jedną próbę bycia administratorem na tym serwerze. Chcę pomóc i karać osoby nadmiernie łamiące regulamin. Jako administrator byłem aktywny na serwerze i wyciągałem konsekwencje. Doświadczenie w adminowaniu: Admin JB v1Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata - 1600 godzinW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Staram się grać Codziennie, można mnie często spotkać na serwerze, ze wszystkich linków GT mam 17000 minut na serwerze.Link GT: GT GT2 GT3Znajomość SM: 3Link do profilu Steam: *klik*Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 +mutacja +zachowanie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na tak Brakuje go jak napisał rezygnacje Jak był wcześniej Adminem dobrze wykonywał pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 na tak +OGRNIASZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 na tak +aktywnosc +ogarniasz ciekawi mnie dlaczego napisales rezygnacje a po 3 dniach znowu podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Nie -pisałeś rezygnacje 3 dni temu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na tak +gdy byłeś adminie miałeś bardzo dobrą aktywność +doświadczenie +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na tak, jeden z nielicznych adminów którzy coś robili. +ogarnia +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentoss Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 tak +tak +mutacja +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 XD na nie - słaba psycha - dajesz wejść sobie na glowe - 2 dni rtemu rezygnacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 nie -pisales niedawno rezygnacjee -psycha siada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 +wiek +sm +doświadcznie -słaba psycha +mega lubie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jestam na nie - psychika Nie dawno pisałeś rezygnacje. Daj se czas przed pisaniem kolejnego podania, powinieneś ochłonąć i napisać podanie za 7 dni 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
019466590778561048572610 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 na tak +mutacja +ogarek +doswiadczenie -psycha mu siadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersik Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 -TAK -ogarniasz -mutacja -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na tak +wiek +mutacja +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 ta + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na tak Ogar Mily Jeden minus napisales rezygnację bo ci psycha siadla 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 +zachowanie +sprawiedliwy +ogarnia +mutacja +doświadczenie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 tak +giga mocna aktywność +duże doświadczenie +ogarnia fest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 tak ogar+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 twoje zachowanie po rezygnacji diametralnie sie zmieniło przeklinałeś na czacie itp itd mając admina też to robiles jak ginałeś czy cos podobnego prima aprilis? nie tym razem Na Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Na tak +Totalny kox +mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Jesteś sympatyczny i pomocny, natomiast coraz bardziej rynsztokowy oraz łatwo cię sprowokować. Napisałeś parę dni temu rezygnacje po otrzymaniu dwóch skarg, które gdyby zostały przyjęte to dengu. Ogarniałeś jednocześnie nie dając sobię rady, pomimo że darzę Cię sympatią to na ten moment na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Na prośbę autora. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi