TwoPak Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199118146471/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/regginP Nick oskarżonego: REGGIN Opis sytuacji: dzisaj w nocy sobie gralem z moim ziomeczkiem na DRv 1 bylo nudno ale nie chcielsimy Expic (Level) bo Ban poszelm spac o 4 rano wchodze na serwer gram wbija Admin mowi BlackMan ban na 24h za Expienie ja no to jakie expienie Admin mowi Major mi tak powiedzial musze ci dac bana {Za Przeproszeniem} Pisze do Majora i mowie *Co ty Odpierdalasz* on mi na to Expiliscie w nocy na Fredziu napisalem mu zeby usunal nam lvl ale Pan wladca nie moze bo trzeba mu dupe zlotem podcierac Serwer: Deathrun v1 Counter Strike Global Offensive Data i godzina zdarzenia: 28.12.2020 Od 2:46 Do 3:07 PS: Po co ci Major/Admin jak ci sie nie chce nic robic Edytowane 28 Grudnia 2020 przez BlackMen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Nabijanie kredytów na mapie fredzio czyli latanie od początkowej strefy do końcowej rowniez liczy się jako expienie. A to że Ci się nudzi to już nie mój problem. Po 2 nie mam dostępu do takiego czegoś jak "usuwanie levla". Edytowane 28 Grudnia 2020 przez REGGIN 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 9 minut temu, REGGIN napisał: Nabijanie kredytów na mapie fredzio czyli latanie od początkowej strefy do końcowej rowniez liczy się jako expienie. A to że Ci się nudzi to już nie mój problem. Po 2 nie mam dostępu do takiego czegoś jak "usuwanie levla" do odrzucenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi