mikimik Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Link do Steam https://steamcommunity.com/id/erykooo12/ Link steam do oskarżonego https://steamcommunity.com/id/Frost12344/ Nick oskarżonego ;Frost Opis; Informowałem ze w Gangu jest jedno wolne miejsce jaki jest regulamin itp. po 5 minutach dostałem muta. Serwer HNS Dowody; Mapa Mirage godzina 21.35 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpix Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Było Tak lecz nie uwazam ze mute byl nie potrzebny i tez 0 ostrzezen jak z strony 2 innych Adminow Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Karpix 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda -stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 27 Grudnia 2020, edytowane 27 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Za to mikimik dostał mute na 360 minut Spoiler Po co wyszedłeś z gangu No no wyrzuciliśmy Cię *Śmiech* Nie no ale po co ty wyszedłeś z gangu Nie wywaliliśmy Cię Co to jest za kłamanie (minuty na demku 20:20-21:50) @ DOMINOjak dla mnie admin trochę przesadził z karą ale to tobie zostawiam ostateczną decyzje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @ Vegeta(Frost) staraj się nie karać za byle co na tyle czasu - gracze zniechęcają się do odzywania na serwerze a przez co rzadziej na niego wchodzą Sprawa została wyjaśniona. 1 Domino staraj się dawac skargę odrzuconą lub przyjętą, aby temat nie zostawał w skargach tylko został uporządkowany. Przez RuteK, 28 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi