frosztj Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: Frosztj Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze często panuje chaos i myślę, że jestem osobą, która na spokojnie poradzi sobie w roli admina. Wcześniej bardzo dobrze dawałem sobie radę z utrzymaniem porządku na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Na samym AS adminowałem na wielu serwerach, a obecnie pełnie role major admina serwera drv2 Jak długo gram w CS:GO?: Od premiery z przerwami. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Godziny wieczorne Link GT: Aktualny Nieaktualny Nieaktualny2 Znajomość SM: 8/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Posiadam Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 26 Grudnia 2020 przez frosztj 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 na tak +sm +wik +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Może w końcu ktoś utrzyma ten porządek na serwerze... +wiek +doświadczenie +sm +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Na tak + wiek + doświadczenie + aktywny + ogar + sm + gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Godzinę temu, frosztj napisał: Na serwerze często panuje chaos tak jezeli aktywnosc wieksza +sm +wiek +doswiadczenie -aktywnosc +liczne dengu/rezygnacje/nieobecnosci adminów -wiele posad=mało czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Proste że tak Byłeś adminem nie bałeś się dawać dłuższych kar Wiek Jeden minusik te twoje rangi na forum Ale jak najbardziej poradzisz sobie Okres próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 zajmij sie swoimi serwerami a nie jailbreakiem nie masz co robić? -nie mając admina pisaleś na czerwono, po co? probojesz sie wywyższyć? jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 na tak +sm +doświadczenie +wiek -aktywnosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Tak SM :ooo +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 na tak +doswiadczenie +sm +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 wiek aktywnosc ubt yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Na Tak +wiek +sm +doświadczenie +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nie -słaba aktywność -toksyczność -nie respektowanie regulaminu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Sorki ale nie. -zajmij się z swoimi obowiązkami bo masz je trochę a nawet tam jej nie masz aktywności. - znudzi ci się po tygodniu -po co na jailbreaku, admin który będzie raz na ruski rok wchodzić -regulamin się zmienił i podejście do graczy, a ty będziesz mutowal za powiedzenie dwóch słów. +wiek +sm +byłeś dobrym adminem kiedyś, ale teraz jest za dużo płaczkow na jb, więc będą płakać o to, że jesteś słabym adminem. -nieobecności... Rozmawialiśmy o tym, ale zajmij się serio swoim serwerem, a nie idziesz na Jailbreaka - 17 godzin temu, mistrzunio5 napisał: Byłeś adminem nie bałeś się dawać dłuższych kar Właśnie, więc będzie milion skarg na adminów, a @ SchMidTjuż nie wie co robić - 17 godzin temu, B0SSM4N napisał: Może w końcu ktoś utrzyma ten porządek na serwerze... Na pewno będą płakać o to, że frosztj daje więcej minut, niż jest w regulaminie. UTRZYMA SERWER!!! 17 godzin temu, naiz napisał: +liczne dengu/rezygnacje/nieobecnosci To jest dla ciebie +? Powiem w skrócie: Frosztj jeśli będziesz miał naprawdę dużo czasu i nie pisał nieobecność co tydzień, to wtedy próbuj gdzieś pisać, a nie zajmujesz miejsca dla innych lepszych lub słabszych kandydatów na tą posadę. Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 tak + sm + doświadczenie + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nie - Ciągłe nieobecności - wchodzisz co chwile na inny serwer po to żeby dostać tam admina itp. - na drv2 masz już wystarczająco dużo roboty i na innych serwerach gdzie posiadasz range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Jaja se robisz? XD - Ciągłe nieobecności - wchodzisz co chwile na inny serwer po to żeby dostać tam admina itp. - na drv2 masz już wystarczająco dużo roboty i na innych serwerach gdzie posiadasz range a poza tym drix wszystko wyjaśnił. Plus ogromne faworyzowanie graczy. Ogromne NIE XDDD Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Makku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 ta sm wiek -aktywnosc bo 30min dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na Tak +sm +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczkownik Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 NA NIE ZNAM I NIE LUBIE NIE OGAR NAURA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Tak +Da sie z nim normalnie pogadać +nie ma kija w dupie +Nie wiem o co chodzi kidowi wyzej ale ogar na + XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nie -zajmij sie swoim serwerem a nie na jb piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 nie -totalny brak kultury - ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 nie - ultra ego - i tak ci sie znudzi za 13 sekund - "kultura" - nie wiem no masz 14 rang na forum i dalej ci brakuje czy o co chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi