Nitrek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/n1trek/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) rastasafari Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) rastasafari Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) pierw daje bezpodstawnego muta dla sajmona za to se sie zapytał 2razy czy dacie mi ip serwera po czym dostał muta potem zgłaszam lewego za prowokacje (es) admin ma to gdzieś potem bezsensowne gadanie lewego z wiśnią im nie dał muta (faworyzacja;inns traktowanie graczy?) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 18:00 +/- jb clouds Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko jb clouds final5 coś koło 10minuty mapy sie zaczęło, wsumie po tym mucie dla sajmona lewy ciągle gadal itd itp admin 0 reakcji Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Nitrek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 1. To, że są święta to mnie nie obchodzi. Muty będą i tak 2. "es" to nie jest prowokacja (SS nizej, zapytalem sie SchMidTa) 3. Sajmon powiedział zdanie które było w ogóle nie potrzebne. Zero reakcji z lewym bo normalnie gadali? Panowie czyli: Lewy, Bakajoko dostali mute, Inne traktowanie graczy ., Wytłumacz mi to bo nie wiem o co ci chodzi. Ostrzegałem tych panów cały czas - 0 reakcji Spoiler Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 dla schmidta nie jest ciekawe szkoda ze od ostatnich 2 miesiecy dajecie za to muty/ostrzezenia a teraz sie pytasz schmidta specjalnie pod skarge? kiedy dostali muty i za co? za proszenie o fajki? kiedy zglaszalem lewego a ty 0 reakcji ? i przez kolejne 5 min se naduuzywal i dopiero dales muta? sajmon powiedzial 2 zdania daleś mu muta? a gdy ja zareagowalem na to sie obsrałeś i miales mi muta dać a nie dałeś PogO zdanie sajmona bezsensowne no tak dla ciebie bezsensowne gadanie lewego ma sens a pytanie sajmona serwera o IP serwera nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Przepraszam, ze napisze bo nie wiem czy mogę, ale pamiętajcie ze jest pewna różnica w nadużywaniu mikrofonu w przypadku osoby z mutacją, jak i osoby bez mutacji. Od jakiegoś czasu nikt nie zwraca już uwagi na „ez”;”es”, gdybyśmy zwracali to liczba muteów, gagów oraz płaczu po tym była by zbyt duża. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Słowa sajmona rozgrzewka Spoiler "to jest najlepsza mapa" "słucham" Jakiś dźwięk "Ja też" "ja mam lepszy" "rasta kocham cię bardzo mocno życzę ci wesołych świąt" "dajcie mi bałwana też chce być bałwana" "co ty robisz lewy" (krzyk) Słowa sajmona runda Spoiler Nie da ktoś ip na chacie? last christmas (odpowiedział na pytanie jaką piosenkę inny gracz ma zaśpiewać) to da ktoś ip na chacie? Dostaje mute Słowa lewego rozgrzewka Spoiler "Nitrek wypad z ct" "Dobra co ty robisz gościu" (z lekkim przesterem) "no ku*wa podlatuje i mnie tu killuje" "nitrek jesteś głupi?!" "wypad z tego ct" Dziwne dźwięki "morda" "gówno" "życzę wam żeby ojciec nayebany się o choinke wywalił "ty ku*wa podatki płacisz nie rozśmieszaj mnie" (z przesterem) "mordy wszyscy" Słowa lewego runda (bez prowadzenia) Spoiler Ku*wa Gówno Co ja ku*wa chodzę i podniecam się mikrofonem Ni ch*ja Ale zamknij się !info tam masz ip ale utkaj już Słowa nitrka Spoiler no ty jesteś roz*ebany ale jak nadużywa zapytał się czy ktoś da ip czyli powiedział jedno słowo bezsensownie jaką kolęde ma zaśpiewać jesteś roz*ebany? jesteś gównem nie adminem popłacz się Lewy mute 180 (totalny brak kultury) Mute nitrek 120 (prowokacje, obraza) admina zostawiam @ SchMidTjak dla mnie faworka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Admin zrezygnował z posady Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi