Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga naiz

Udostępnij

IGonnaHitYa

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: KozaK

Link do steam oskarżonego: naiz do dupy kij

Nick oskarżonego: @ naiz
Opis sytuacji: Wasz adminek się chyba na mnie uwziął. Wróciłem do grania na JB jakoś tydzień temu. Od razu zaczął się przypierdalać, do nawet najmniejszego braku kultury. 

Teraz dostałem bana za coś co może sprawdzić każdy gracz. Wpisałem /votectban, ponieważ w CT był gracz który nie do końca ogarniał, wyświetliło mi się, że jest admin na serwerze. Skopiowałem i wkleiłem na chat. Treść komunikatu który może zobaczyć KAŻDY a nie tylko wybrani gracze. Dodam jeszcze, że mimo tego, że wyszedłem z CT tak jak prosił admin, to nadał mi bana (po czym odbanował). Chciał, żebym wyszedł z CT żeby jakiś kid wszedł bez mutacji XD!
Serwer: JB 

Data i godzina zdarzenia: 23:15 21.12.2020 jb_dust2_final
Dowody:Demko jak będzie i SB 

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=IGonnaHitYa&Submit=Szukaj

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=IGonnaHitYa&Submit=Szukaj

• Lubię to! 1
  • Smutne. 4
  • Haha! 1

Zachowuj kulturę na forum. 

-usuwam zbędną część.

Przez SK4N3R,

Dostałeś ctbana słusznie, ponieważ zablokowałeś kolejkę, natomiast się zlitowałem bo wyszedłeś z niej sekundę przed ctbanem. Bana dostałeś ponieważ za pierwszym razem ujawniłeś, ze admin jest na spect, zlałem to, po czym wysłałeś z konsoli ze admin jest na serwerze. Widocznie masz lekkie problemy ze sobą i szukasz na siłe uznania jak i uwagi, co niezbyt ci wychodzi przez twoją głupotę.

Niektórzy nie powinni miec dostępu do internetuXD. Mute którego dostałeś był do nadania, a nie czasu teraźniejszego(mówiąc pare dni wstecz). Ctbana ci zdjąłem chciaz nie powinienem. Bana dałem ci za twoim drugim „sprzedaniem” admina. Czego Ci gościu potrzeba? Nie muszę ci nawet ostrzeżenia dawać, wiec skończ już płakać i na sile prowokować.

Według mnie to właśnie ty masz coś z głową i chyba coś do udowodnienia samemu sobie, gdy wchodzisz na serwer nastaje cisza. Admin powinien być od pomagania graczom a nie straszenia ich mutem/ banem. Chyba wiem skąd się bierze twoja dyktatura gdy wchodzisz na serwer, wystarczy przestawić dwie litery w twoim nicku i wychodzi "nazi".

Nie starasz się rozwiązywać problemów drogą, na której skorzystają obie strony konfliktu (w tym wypadku, Gracz -> Admin). Ty po prostu nadajesz karę bez żadnego ostrzeżenia/ upomnienia.

O ostrzeżeniach to ty chyba wcale nie słyszałeś, a co dopiero o uprzejmości, której ci zdecydowanie brakuje.  Normanie polubiłem Tetsuye jak poznałem naiza. Tetsuya przy nim to owieczka. 

Chłopie zmień coś w sobie. 

Przepraszam @ SK4N3R

• Smutne. 2
  • WOW MEGA! 2
  • Haha! 2

• 2 tygodnie później...
W dniu 21.12.2020 o 23:26, IGonnaHitYa napisał:

Wpisałem /votectban, ponieważ w CT był gracz który nie do końca ogarniał, wyświetliło mi się, że jest admin na serwerze. Skopiowałem i wkleiłem na chat.

"Utrudnianie pracy Admina - Ban od 30 minut do 3 godzin"
Jeżeli admin sprawdza kogoś i jest na /ukryj a ty napiszesz że admin jest na serwerze to utrudniasz mu prace 
jak dla mnie ban słuszny

• WOW MEGA! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności