Skocz do zawartości

[Odrzucona]SKARGA JB#2

Udostępnij

kacper88890

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/xdar1unq

Nick oskarżonego: xdar1uNqq

Opis sytuacji: Rozpoczynam zabawę w pierwszą reakcje na wybieranie mówię pierwsza reakcja na wybieranie napisz na say'u jb1 u mnie  pierwszy  napisał zuhn i admin xdar1uNqq zaczął się ze mną kłócić że on pierwszy napisał i że mam faworke ja mówię mu że jak mam faworke to niech da bana i dostałem bana na 60min za faworke.

Serwer: JB#2

Data i godzina zdarzenia: 20.12.2020 2:00 [około]   

Dowody: mapa:    jb_anka_gaming_v1  pod koniec 5rundy

• Haha! 2

• Moderator

mówisz jb1, więc jbjeden jak i jb1 są poprawnymi odpowiedziamy, ponieważ nie sprecyzowałeś czy ma byc cyframi arabskimi, czy słownie.

W takim przypadku byłem pierwszy, a mimo wszystko stwierdziłeś, że inna osoba była pierwsza, więc co to jest? 

A odnosząc się do zarzutu, że u Ciebie inna osoba była pierwsza, przecież każdy może powiedzieć, że druga osoba u niej była pierwsza. Zaskakująco  wiadomość nieżyjącego mistrixa(napisał przede mną, ale i tak nie żył) widziałeś, a mojej nagle już nie, do tego broniłeś się, że w ogóle nie napisałem. Nawet osoby nieżyjące Ci potwiedziły, że byłem pierwszy - aczkolwiek to nie jest najlepszy argument, bo nie powinieneś ufać więźniom.

Edytowane przez xdar1uNqq

Każdemu wiadomości mogą się wyświetlać w innej kolejności jeśli zostały wysłane w tym samym czasie :PepeHands:

W logach wiadomość gracza zuhn została wyświetlona jako pierwsza więc możliwe że wardenowi też się tak wyświetliło.

L 12/20/2020 - 01:54:49: Chat         | (STEAM_1:0:187521532)zuhn: jb1
L 12/20/2020 - 01:54:49: Chat         | (STEAM_1:0:36333201) [es] xdar1uNqq: jbjeden

Tak naprawdę nie ma co tutaj wyjaśniać, to nie była wina admina że jemu się wiadomości wyświetliły w innej kolejności. 

@ Moderator @ Początkujący ModeratorSkarga do zamknięcia.

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności