vigo Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Nick: ✔ムċɦaքքɨ✔ム Nick admina: bajlando Długość bana: 30 minut (wiem ze nie musi sie tlumaczyc ale ban nie sluszny) Data i godzina: 3.02.2019 13:18 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Surf+Klasy Powód bana: Kampisz na respie (rozmawiałem z graczami po czym dostaje bana i teraz na żaden serwer nie mogę wejść) Mapa: surf_4fun_csgo Edytowane 23 Lutego 2019 przez ✔ムċɦaքքɨ✔ム Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Ban minął, jeśli według Ciebie ban był niesłuszny możesz napisać skargę na admina w dziale skargi. Edytowane 23 Lutego 2019 przez Koncu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi