Gustaw Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xGustawwo/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kinderking4 Nick oskarżonego:king Opis sytuacji:Ogólnie superowy admin myśli ze jak dostał admina to może każdego prowokować do tego stopnia aż ktos straci cierpliwość i powie mu prawde o nim i da mu muta za prowokacje XD.Druga sytuacja chodzi o faworyzacje, mapa jb blank jest runda i warden prowadzi i miał jakies dzwieki w tle niewiadomo skąd są te dzwieki a w pewnym momencie pan król mowi do wardena wez tam info te wyłacz gdzie wcale tam nawet infa nie było słychac i ta osoba powiedziala do admina zeby sie utkał bo go zaczepia nie potrzebnie skoro nie ma zadnych dowodow ze dostawal info od kogos na ts.To był chyba wróbelki który dostał muta bez ostrzezenia za jedno słowo przypominam że wróbelki ma mało commsow wiec wątpie żeby był na black liscie.Kilka minut później ktos tam z więźniow zginał i mowi do wardena (Kush ma nick chyba) czm mnie zabiłes chciałem powrócić (więźien nie prowokował go w żaden sposób) i warden nagle gada dobra masz kija w dupie coś w tym stylu <-prowokacja i więzien mowi ze mnie z prowokował i niech dostanie muta a king powiedział a dam ci ostrzeżenie więc king ty sobie wchodzisz i masz na celowniku kilka osób których nie lubisz i dajesz tylko im muty.Spytałem kinga czemu ty dajesz mu ostrzeżenie a ktos inny powiedział to samo i dajesz odrazu muta bez ostrzezenia, a king gada no bo chyba nie wiesz co to blacklista i nie musze dawac ostrzezen tym co sa na blackliscie XDD.Przypomne ze KUSH jak i Wróbelki nie sa na blackliscie więc widac tu fawore :).Druga mapa jestem sobie w ct i został sam warden którym niebyłem ja ja wtedy juz nie zyłem, i king zadowolony sobie mowi do więźniow no uwazajcie na wardena bo gustaw siedzi sobie na tsie i daje info.King nie wiem po co mnie zaczepia bezsensu jak nic do niego niemowie.Po tym swoim smiesznym gadaniu na mnie ja sie zdenerwowalem i powiedzialem mu pare słow o nim a co king zrobił dal mi muta za prowokacje :):) skoro on bezsensu na mnie cos nagaduje od poczatku mapy jak ja nic do niego nie mowie, ta sama sytuacja była na blank ze king sobie szuka zaczepki specjalnie zeby kogos poddenerwowac i dac sobie mu muta bo czemu nie skoro on zaczyna do kazdego.Wracajac do sytuacji z ts'em owszem siedze na tsie ale dla kinga siedzenia z kims sobie na tsie to odrazu dawanie komus info, skoro nawet nie masz dowodow ze daje komus info a po 2 to jestes zwykłym hipokryta bo tym samym momencie sam siedziałes z sylwkiem na tsie wiec mogłes robic to samo wiec sie zastanow co czasami powiesz :). Serwer: jb1 Dowody: godz 21;06 mapa jb blank b4 i jb_dust2_final2 21;38 Data i godzina zdarzenia:15.12.2020 Dokładny czas zdarzenia: mapa jb blank b4 koncowka 2 rundy sytuacja z mutem.Fawora 6 runda jb blank.jb_dust2_final2 sytuacja z moim mutem koniec 3 rundy. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) potwierdzam to co mówi daniel m.in to że kinder upolował sobie parenascie osób które traktuje jak jakieś zwierzęta co nie mają prawa głosu m.in ja,kacper dzisiejsza sytuacja: jb spy spy beta koło godziny 20, @kacpernapisał z trzy czy 4 wiadomości pod rząd (te same) poczym odrazu dostał gaga. było też dużo innych sytuacji gdzie niby ktoś kindera sprowokował słowami: ale kto pytał??? a nie raz tak samo mówił do innych graczy owego serwera jakim jest Jailbreak. niestety ich nie pamiętam lecz pewnie patrząc na moje commbansy jak i kacpra można zobaczyć że dostawaliśmy pojedyncze gagi/muty od king za prowokacje. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Nitrek 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Powiem tak To że siedzę z @ Sylwekna ts to nie znaczy że dajemy info Z sylwkiem siedziałem mapy jakos Nie które muty i ostrzeżenia uzgadniałem z nim Nie mam dowodów na info na blanku (czy jakos tak) ziomo mówi i słychać odgłosy z tsa Dla mnie jeżeli wiadomość jest kierowana w moja stronę nie odpowiednia to to mnie prowokuje i po części obraza Więc wróbelki dostal muta A Kush wymawial te słowa spowodu akcji która była na serwerze Przechadzac do mapy dust Jeżeli powiedzenie że dają se info jest prowokacja gdzie z kacperm się smiismy z tego ty masz ból 4 Liter Szukam zaczepki jak to ty cały czas do mnie mówiles i mnie prowokowales słowami w stylu "gruby","jestes śmieszny'' itp. Więc dostałeś muta Jeżeli twoje zachowanie jest takie że dostajesz muty na serwerach to nie wiem co robisz jeszcze na stanowisku MAJOR ADMIN Tyle ode mnie 1 minutę temu, Nitrek napisał: potwierdzam to co mówi daniel m.in to że kinder upolował sobie parenascie osób które traktuje jak jakieś zwierzęta co nie mają prawa głosu m.in ja,kacper dzisiejsza sytuacja: jb spy spy beta koło godziny 20, @kacpernapisał z trzy czy 4 wiadomości pod rząd (te same) poczym odrazu dostał gaga. było też dużo innych sytuacji gdzie niby ktoś kindera sprowokował słowami: ale kto pytał??? a nie raz tak samo mówił do innych graczy owego serwera jakim jest Jailbreak. Co w tym dziwnego że dostal gaga jak dał 4razy wiadomość z rzędu? Kuba wiesz w jaki sposób traktuje was jako zwierzęta które nie mają głosu? (WYTŁUMACZ MI TO...) A przechodząc do "kto pytał?" to mnie to nie prowokuje więc nie będę dawał gagów mutow za rzecz która nie jest dla, mnie prowokacja 6 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 2 minuty temu, mistrzunio5 napisał: Powiem tak To że siedzę z @ Sylwekna ts to nie znaczy że dajemy info AAA ale jak ja siedze z kolegami to odrazu gadam kazdemu info ta? Dla mnie jeżeli wiadomość jest kierowana w moja stronę nie odpowiednia to to mnie prowokuje i po części obraza Więc wróbelki dostal muta Ta ale ty PIERWSZY cos do niego gadasz więc też go moze to prowokowac rozumiesz czy dalej nie ? Przechadzac do mapy dust Jeżeli powiedzenie że dają se info jest prowokacja gdzie z kacperm się smiismy z tego ty masz ból 4 Liter Ale powiedz mi po co cos do mnie gadasz jak ja do ciebie nic nie mowiłem od poczatku mapy jakbys sie nie odzywal to do niczego by nie doszło ale ty wolisz robic swoje i zawsze wiesz lepiej Szukam zaczepki jak to ty cały czas do mnie mówiles i mnie prowokowales słowami w stylu "gruby","jestes śmieszny'' itp. Więc dostałeś muta XDDD ale nagle cie to rusza jak ktos do ciebie tak mówi ? przed skargą mowiło tak do ciebie z 10 osób i nic z tego nie robiłes sam sie z tego smiałes. Jeżeli twoje zachowanie jest takie że dostajesz muty na serwerach to nie wiem co robisz jeszcze na stanowisku MAJOR ADMIN Tyle ode mnie Nie każdy ma dobrą psychikę i potrafi wytrzymać twoje prowokacje w moją stronę :))) więc sie nie dziw ze dostaje od ciebie muty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Dla mnie jeżeli wiadomość jest kierowana w moja stronę nie odpowiednia to to mnie prowokuje i po części obraza Więc wróbelki dostal muta Ta ale ty PIERWSZY cos do niego gadasz więc też go moze to prowokowac rozumiesz czy dalej nie ? Zgadzam się prowokował mnie 5 minut temu, gustawo napisał: 5 minut temu, gustawo napisał: 2 1 SPAM, nie wnosisz nic do skargi Przez RuteK, 15 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 9 godzin temu, gustawo napisał: Kiedy powiedzialem ze dajecie info Powiedziem to w formie żartu (rozumiesz?) Jezeli by go sprowokowało by mi powiedzial bądź napisal na u@ (rozumiesz?) Mówił do ciebie SIEMA DANIEL a później jak Powiedziem że masz info czy tam do Kacpra się odpaliles Śmiałem się z tego że "mówicie do mnie siema gruby? ; jesteś śmieszny? Co cię sprowokowało? Bo ja wiem kiedy twoje słowa do mnie zostały kierowowane miały na celu mnie sprowokować 9 godzin temu, rajek1910 napisał: Przepraszam, że się wtrącam ale zastanawia mnie jedna rzecz. Jeżeli te słowa "gruby" "florian" itp cię tak bolą na serwerze, to czemu cię nie bolą tak na tsi'e. Próbujesz pokazać to że, jak masz admina to masz władzę? Kiedy ci powiedziałem że Florian mnie denerwuje Na początku gruby też mnie nie prowokowało ale wszytko Ma wsowje granice i każdy tak mówił i to już zaczęło się prowokacyjne 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, mistrzunio5 napisał: Powiedziem to w formie żartu (rozumiesz?) twoich żartów nikt nie zna "to jest legenda" ty mówisz teraz że mówiłeś coś do daniela w formie żartu,on to potraktował jako prowokejszyn bo ci od dłuższego czasu odwala a pomyśleć ze jeszcze nie dawno wszyscy gadaliśmy na tsie razem a ty sie odizolowałeś,taka jest prawda florianku. A poza tym czemu teraz mówisz że ty coś robisz w formie żartu,ja nie raz do ciebie coś mowiłem śmiejąc sie przez mikrofon lecz ty to odbierasz za tak zwaną "prowokacje" i w tym jest problem. nie wypowiem się już tu więcej sam wiesz jak jes od dłuższego czasu i jak reagujesz na to co ludzie do ciebie mówią,chcesz to wyjaśnić to wiesz gdzie gadać/pisać. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) 19 minut temu, mistrzunio5 napisał: Już trace siły na ciebie naprawde XD Kiedy powiedzialem ze dajecie info Powiedziem to w formie żartu (rozumiesz?) Tak napewno wiem kiedy ty żartujesz a kiedy nie XDD Jezeli by go sprowokowało by mi powiedzial bądź napisal na u@ (rozumiesz?) SKORO CI POWIEDZIAŁ ZEBYS SIE ZAMKNAŁ TO CHYBA WIADOME ZE TEGO NIE POWIEDZIAŁ NA ZARTY I GO TO SPROWOKOWAŁO ? Mówił do ciebie SIEMA DANIEL a później jak Powiedziem że masz info czy tam do Kacpra się odpaliles < - Śmiałem się z tego że "mówicie do mnie siema gruby? ; jesteś śmieszny? Jakoś jak do ciebie ktos powiedział siema gruby to ty odpowiedziałes no siemka i nie było widac ze jestes wkurzony więc dlaczego nagle cię to rusza jak napisałem skarge? Co cię sprowokowało? Bo ja wiem kiedy twoje słowa do mnie zostały kierowowane miały na celu mnie sprowokować jakbys sie nie odzywał to by mnie nic nie sprokowało i bym ani słowa na ciebie nie powiedział Edytowane 15 Grudnia 2020 przez gustawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Przepraszam, że się wtrącam ale zastanawia mnie jedna rzecz. Jeżeli te słowa "gruby" "florian" itp cię tak bolą na serwerze, to czemu cię nie bolą tak na tsi'e. Próbujesz pokazać to że, jak masz admina to masz władzę? 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Dorzucę swoje 3 grosze. Jb_finland 12.11 23:30 Po napisaniu skargi na naszego Kinderka (Bo coś tam odwalił na początku, tak jak to ma w zwyczaju) wbijam na serwer na koniec tej mapki ^. Mowie do @ Nitrek "stary jutro betujemy"- albo coś w tym stylu. Po tych kilku słowach do nitrka które nikomu nie przeszkadzały, (przypomnę był koniec mapy i każdy se luźno gadał) dostaje mute na 120 za nadużywanie XDD. Tłumaczysz się tak że mowie na temat który nikogo nie obchodzi i te 5 słów które powiedziałem do nitrka to nadużycie godne wyciszenie mnie na dwie godziny... 😞 No tak no bo jeśli powiem coś do innej osoby i ta osoba nawet mi odpowie i się ucieszy. To masz racje faktycznie nikogo to nie interesuje... Dodam tylko że oprócz tego co napisali Panowie wyżej. Kinder przynajmniej do mnie jest strasznie arogancki wystarczy se wbić na serwer jak jestem ja i on. Np. jak staram się coś mu wytłumaczyć, zapytać, przeprowadzić jakąś dyskusje, a w ów czas spotykam się z odpowiedziami "aha,ok,ok,nie nadużywaj, nikt nie pytał" Wiem jakie mam comsy wiem że byłem niegrzecznym chłopczykiem. Ale no wydaje mi się że jak jesteś adminem traktujesz każdego tak samo albo przynajmniej starasz się tak postępować. Nie musimy się kochać wystarczy się tolerować i tyle. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Admin nie pełni już obowiązków Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi