Wrobel Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Nick:Wróbełki Nick admina: king Długość bana:2h Data i godzina:2020-12-15 21:54 Serwer: JB#1 Powód bana:obraza na u@ Mapa: Dust Final Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Napisales na u@ cytuje "szm*to" dostając wcześniej commsa I z tego wynika że dostałeś bana Edytowane 15 Grudnia 2020 przez mistrzunio5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 a ty faworyzujesz graczy np ja powiedziałem cos i miałem przegłos zy ts i powierdziałes ze ma wywalic ts czy cos i ja powiedziałem utkaj i dotałem bana n a 30 bez ost a kush ktury prowokował nie dostał bana napisałes masz ost i to było wiencej przypatków na mapie blank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Powiedziałem wyłącz to, info bo miałeś przegłos i było słychać całego tsa A ty mówiąc do mnie utkaj mnie sprowokowałeś A kush dostał 1 lub 2 ostrzezenie i już przestał przeklinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 polecam zobaczyc demko z blank i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ban minął. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi