Lewy Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Link do steam:https://steamcommunity.com/id/Lewy3/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kinderking4/ Nick oskarżonego: kinder Opis sytuacji: Nadużywa admina krzyczy "otwórz otwórz" jak warden wydaje polecenie, sam wydaje fejkowe polecenie Jako admin nie jest wyciszany gdy warden mowi, tym robi zament na serwerze. Serwer: jb1 Dowody: demko Jb_finland Data i godzina zdarzenia:12.11 23:30- drze głównie jape, przed tym 2 rundy jeszcze przeszkadza i wchodzi w słowo wardenowi nwm co potem bo wyszedłem. Dokładny czas zdarzenia:23:30 XDDDD Wchodze po tym jak kinder przeczytał skarge na serwer przez całą runde siedze cicho, na życzeniu gadam z @ Nitrek że betujemy i dostaje mute na 120 XDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Lewy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) W jaki sposób nadużywam admina? Za to że mówię ci 3razy wyjdź nie wychodzisz a jak dałem Ci ctbana na 1min wszedłeś do tt A to że ct się baituje na baity tt to już Ich problem Raz przerwałem wardenowi i się zamknelem Edit : warden nic nie mówił że mu przeszkadzam więc no Tyle ode mnie Edytowane 11 Grudnia 2020 przez mistrzunio5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 A jest mowa o ct banie w skardze ? jest o mute który dostałem za "Nitrek betujemy" XD 1 Zachowaj kulturę Przez RuteK, 11 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Muta dostałeś za nadużywanie mikra Na początku mapy dawalem Ci ostrzenia a jak wszedles na serwa to rozmawiałeś na temat który nikogo nie obchodzi i to tej bezsensowniej rozmowie dostałeś muta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Przez pierwsze pięć minut mapy admin Kinder zachowuję się chamsko w stosunku do graczy i momentami nadużywa mikrofonu. 5:14 Kinder wchodzi w słowo wardenowi. 5:16 to samo co dwie sekundy wcześniej. 6:04 W dniu 11.12.2020 o 23:47, Lewy napisał: sam wydaje fejkowe polecenie 7:20 Kinder prosi lewego, aby ten wyszedł z ct. Gdy kinder wpisuje ctbana, aby przenieść lewego ten w ostatniej chwili przechodzi do tt. 10:00 Znowu W dniu 11.12.2020 o 23:47, Lewy napisał: sam wydaje fejkowe polecenie 11:46 Kinder ostrzega graczy, aby nie nadużywali mikrofonu przez wcześniejsze minuty mapy tego za bardzo nie robił, a powinien. 12:17 W dniu 12.12.2020 o 00:15, mistrzunio5 napisał: Na początku mapy dawalem Ci ostrzenia a jak wszedles na serwa to rozmawiałeś na temat który nikogo nie obchodzi i to tej bezsensowniej rozmowie dostałeś muta 12:18 kolejne ostrzeżenie dla lewego. 12:50 kinder wtrąca się w słowa ct i daje fake'owe polecenia "otwórz cele etc". 13:04 ponownie wtrąca się wardenowi w słowo. 13:47 lewy mówi "Kinder skarga leci". 15:28 kolejne baity ze strony Kindera. 19:11 kinder baituje ponownie mówiąc "macie bezruch". 19:30 kinder znowu baituje "odwołuje wam wszystko". 25:19 Kinder naskakuje na gracza w lekko chamski sposób tłumacząc mu jak kupić fajki (gracz o to pytał). 37:18 Lewy dostaje muta który po części był słuszny, bo lewy nadużywał mikrofonu przed wyjściem z serwera, ale po powrocie nie nadużył tylko powiedział dwa zdania do nitrka. @ SchMidT Przez 3/4 mapy na serwerze panował chaos admini nie potrafili sobie poradzić z graczami ostrzeżeń było bardzo mało Edytowane 21 Grudnia 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Nie pozostaje mi nic innego ;v (Jak dasz sobie trochę czasu stanowisko jest otwarte ;/ ). Admin traci swoje przywileje. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi