Anonim Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nick: Anonim Nick oskarżonego: BlueFox(admin), Hemoglobina Opis sytuacji: Hemoglobina odzywał się jak warden mówił polecenia i dostał już jedno ostrzeżenie a admin BlueFox nic z tym nie zareagował Serwer: JailBreak Dowody: Demko mapa jb_facebook około 20:20 - 20:55 data 22.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Niekoniecznie raz się odezwałem jak admin mówił i to poprosiłem go żeby chwilę poczekał była też sytuacja że ja mówiłem i chwile później warden zaczął mówić i też były pretensje do admina/ów że rozmawiam kiedy warden mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Hemoglobina dostał ostrzeżenie ode mnie i przestał przeszkadzać i rozmawiał wtedy gdy warden akurat nic nie mówił, a jak mówił to tylko pojedyncze zdania albo słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) (demko od 15:20) @ Hemoglobinaodzywa się podczas prowadzenia rundy; @ BlueFoxdaje mu ostrzeżenie; oskarżony przestaje rozmawiać- nie przeszkadza już wardenowi. admin dobrze zareagował w tej sytuacji Edytowane 23 Lutego 2019 przez SK4N3R 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 25 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi